Μεσσήνη: Έριχναν σφαίρες σε σπίτια - «Μας σημάδευαν χωρίς λόγο»

Μεσσήνη: Έριχναν σφαίρες σε σπίτια - «Μας σημάδευαν χωρίς λόγο»

Το τρομακτικό περιστατικό εκτυλίχθηκε παραμονή της Πρωτοχρονιας - Ρομά φέρεται να διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια έριξαν σφαίρες σε σπίτια

messini1
Αδιανόητο περιστατικό διαδραματίστηκε στη Μεσσήνη το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, μόλις δέκα μέτρα από το κέντρο της πόλης.

Το σκηνικό φαρ ουέστ που δημιουργήθηκε είχε συνολική διάρκεια περίπου 15 λεπτά, όπως μετέφερε δημοσιογράφος του «TV Best».

Κλείσιμο

Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι σφαίρες να έχουν σφηνωθεί μέσα σε τοίχους, παράθυρα και μπαλκόνια σπιτιών. Οι δράστεςαφού φέρεται να διαπληκτίστηκαν, προκάλεσαν τον απόλυτο πανικό κραδαίνοντας δύο όπλα στα χέρια και φτάνοντας στο σημείο να απειλούν κατοίκους.

Στο βίντεο του MEGA φαίνεται ο άνδρας με όπλο ανά χείρας να γαζώνει τα πάντα, ρίχνοντας βροχή τις σφαίρες στα γύρω σπίτια.

Αυτόπτης μάρτυρας, λέγοντας ότι ο άνδρας που είδε να κρατά το όπλο και να τους σημαδεύει είνα Ρομά, ανέφερε τα εξής για τρομακτικό συμβάν: «Κοιμόμουν και βγήκα έξω από το σπίτι μου γιατί άκουσα να γίνεται χαμός. Βλέπω έναν άνθρωπο με δύο όπλα από το πουθενά να μας σημαδεύει χωρίς να ξέρουμε τον λόγο».

«Σε κεντρικό σημείο της πόλης πυροβολούσε επί 15 λεπτά», τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας.


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: Τα πρώτα προβλήματα από την επέλαση της ψυχρής εισβολής - Κατολισθήσεις και πτώσεις δέντρων στη βόρεια Ελλάδα

Μενίδι: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για τον ξυλοδαρμό 15χρονου - Ανέβασαν το βίντεο στα social media

Θεσσαλονίκη: «Και ο πατέρας του κακοποιούσε τη μητέρα του κι έλεγε ότι πέθανε» - Αποκαλύψεις για τους γονείς του 39χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης