Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη θέλησε να του ευχηθεί και δημοσίως.
Με μια ανάρτησή στο Facebook, ευχήθηκε στον σύντροφό της με πολύ τρυφερό τρόπο ανεβάζοντας και μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία φαίνονται να είναι και οι δύο πολύ χαμογελαστοί.
«Χρόνια πολλά θησαυρέ μου» έγραψε η Έλενα Ράπτη γα τον Γιάννη Μπρατάκο, βάζοντας και μια καρδιά κόκκινη στην ανάρτησή της.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.