Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο Βούλγαρος πυγμάχος που μετά τα μπουζούκια ξυλοκόπησε υπάλληλο των δικαστηρίων

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο Βούλγαρος πυγμάχος που μετά τα μπουζούκια ξυλοκόπησε υπάλληλο των δικαστηρίων

Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου - Πώς έγινε το περιστατικό

221117094526_1f717474d05e42a322e2253d64df8116
Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος Βούλγαρος επαγγελματίας πυγμάχος που συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, επειδή μετά τα… μπουζούκια επιτέθηκε με γροθιές σε έναν υπάλληλο του Ειρηνοδικείου.

Ο άντρας συνελήφθη και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου λόγω αποχής των δικηγόρων και το δικαστήριο ήρε την κράτηση.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη ζήτησε συγνώμη από το θύμα για την επίθεση που δέχθηκε και εξέφρασε την πρόθεσή του να τον αποκαταστήσει ηθικά, ενώ μετά το τέλος της διαδικασίας είχαν σύντομο διάλογο μεταξύ τους στον διάδρομο του Δικαστικού Μεγάρου.

Πώς έγινε το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν περίπου στις 8 το πρωί της Τρίτης όταν ο 30χρονος έφυγε από γνωστό κέντρο της διασκέδασης στο οποίο εμφανίζεται μεγάλο όνομα της Ελληνικής μουσικής στη Θεσσαλονίκη και σε κατάσταση μέθης πήγε στο πάρκινγκ του Δικαστικού Μεγάρου για να πάρει το αυτοκίνητό του. Παρόλο που ήταν με την παρέα του οι φίλοι του φαίνεται ότι δεν τον ακολούθησαν.

Φτάνοντας στον χώρο στάθμευσης, ο εργαζόμενος, 50 ετών, τον ενημέρωσε ότι δεν έχει αφήσει το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ των δικαστηρίων και τότε ο πυγμάχος του επιτέθηκε με τρεις γροθιές στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ουδέποτε είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στο συγκεκριμένο πάρκινγκ, ωστόσο αυτό πίστευε επειδή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο 30χρονος, ο οποίος φαίνεται να έχει αρκετές διακρίσεις στο kick boxing με επιτυχίες και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δηλώνει μετανιωμένος για ότι έγινε και θέλει να αποκαταστήσει ηθικά το θύμα.

Ο πυγμάχος τον χτύπησε δύο φορές κάτω από το δεξί μάτι και πίσω από το κεφάλι και επίσης τον χτύπησε με γονατιά στο δεξί πλευρό. Αμέσως στο σημείο έφτασε αστυνομικος και πλήρωμα περιπολικού που πέρασε χειροπέδες στον πυγμάχο.


Ειδήσεις σήμερα:

Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας: Τα τιμολόγια ρεύματος όλων των προμηθευτών για τον Ιανουάριο

Bloomberg: Το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη δεν του βγαίνει

Εφορία: Τι φέρνει το 2024 σε νοικοκυριά, επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης