Σε βομβιστική επίθεση είχε εμπλακεί ο Κούρδος με τουρκική υπηκοότητα που συνελήφθη στην Αθήνα

Σε βομβιστική επίθεση είχε εμπλακεί ο Κούρδος με τουρκική υπηκοότητα που συνελήφθη στην Αθήνα

Είχε ανάμιξη σε επίθεση στην Τουρκία - Συνελήφθη ως διωκόμενος με Ερυθρά αγγελία της Interpol Τουρκίας

astynomia
Οι πρώτες αποκαλύψεις για την ταυτότητα του Τούρκου συλληφθέντα, που αναζητείτο από την Interpol και τελικά τον έπιασαν στην Ελλάδα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συμμετείχε σε βομβιστική επίθεση του 2013 σε κυβερνητικό κτήριο στο Τουντζελι. Πρόκειται για Κούρδο που συνδέθηκε με την επίθεση από αποτυπώματα και άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Το χρονικό της σύλληψης 

Στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη ειδικότερα από αστυνομικούς του τμήματος αλλοδαπών Αθηνών, ως διωκόμενος με Ερυθρά αγγελία της Interpol Τουρκίας.

Ειδικότερα, ο άνδρας προσήλθε σε τμήμα προκειμένου να αιτηθεί την ανανέωση του Δελτίου Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού που κατείχε και κατά την πληκτρολόγησή του στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων, προέκυψε πως διώκεται με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων (Diffusion) της INTERPOL Τουρκίας, με την οποία ζητείται η προσωρινή του σύλληψη, για ένταξη αυτού σε ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση. Λόγω αυτού και κατόπιν ενημέρωσης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών/Τμήμα Εκδόσεων, συνελήφθη.

Ειδήσεις σήμερα:

Φρενίτιδα με το πρωτοχρονιάτικο «έθιμο» του TikTok - Χώνονται κάτω από τα τραπέζια και τρώνε σταφύλια για να βρουν τον έρωτα της ζωής τους

Ριφιφί στο κοσμηματοπωλείο «Πριγκιπώ» - Μέσα σε 6 λεπτά άρπαξαν κοσμήματα αξίας €200.000 - Βίντεο και φωτογραφίες


«Γιατί παλικάρι μου, γιατί» - Τελευταίο «αντίο» στον 32χρονο αστυνομικό που δολοφονήθηκε από τον Νορβηγό - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης