Αγωνία για 10η ημέρα για την εξαφάνιση των δύο ανήλικων κοριτσιών από το Παγκράτι

Αγωνία για 10η ημέρα για την εξαφάνιση των δύο ανήλικων κοριτσιών από το Παγκράτι

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app

eksafanisi-arthroy
Άλυτος γρίφος για δέκατη συνεχόμενη ημέρα οι εξαφανίσεις των δυο 16χρονων κοριτσιών της Σάρας Μ και της Αναστασίας Μ μέσα από τα σπίτια, όπου διέμεναν με τις οικογένειές τους στην περιοχή του Παγκρατίου.

Οι δυο ανήλικες που είναι κολλητές φίλες από τα μαθητικά τους χρόνια έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τις 19 Δεκεμβρίου με τις οικογένειες τους να ανησυχούν για τις τύχες τους.

Για τον λόγο αυτό εδώ και λίγες ημέρες έχουν ζητήσει βοήθεια και από τον γνωστό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, προκειμένου να συμμετάσχει στις έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό τους.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο ίδιος στο protothema.gr τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει κάποιες σημαντικές πληροφορίες, καθώς έχει βρεθεί σημαντικός μάρτυρας από το περιβάλλον των δυο κοριτσιών που φαίνεται να γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις:

“Πήγαμε χθες και καταθέσαμε στο τμήμα Παγκρατίου το κινητό τηλέφωνο της μιας κοπέλας και το ένα laptop. Παράλληλα έχουμε βρει κι έναν σημαντικό μάρτυρα που γνωρίζει πολλά” αναφέρει ο Γιώργος Τσούκαλης και προσθέτει:

“Πιστεύω και είμαι βέβαιος πως και οι δυο κοπέλες είναι καλά στην υγεία τους και δεν έχουν φύγει εκτός Ελλάδος όπως λεγόταν σε αρχικό επίπεδο. Τα κορίτσια είναι φίλες κολλητές χρόνια τώρα. Σημαντικός για εμάς ο μάρτυρας που έχουμε βρει που μας έχει δώσει σημαντικές πληροφορίες που ανοίγουν τους δρόμους ώστε να τις εντοπίσουμε το γρηγορότερο”.

Για τις δυο κοπέλες από την πρώτη στιγμή έχει ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός Missing Alert από το “Χαμόγελο του Παιδιού” κατόπιν αιτήματος των οικογενειών τους, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τις ζωές τους σε κίνδυνο.


Η Σάρα Μ. έχει ύψος 1,67 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει χάλκινα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι ρούχα φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ είχε μαζί της μαύρη σχολική τσάντα.

sara


Η Αναστασία Μ. έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μακριά και ξυρισμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και είχε σχολική τσάντα.

anastasia
Κλείσιμο



Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 


Ειδήσεις σήμερα:

Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο Νορβηγός που σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη

Χρυσόγονος για δάνειο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Αν θεωρηθεί ιδιωτική χρηματοδότηση, το κόμμα απειλείται με πρόστιμο

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του επισμηναγού Κωστέα που σκοτώθηκε στην Καλαμάτα - «Για την πατρίδα τα έδινε όλα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης