«Σήκωσαν» τις καμπάνες από εκκλησία στην Αχαΐα

«Σήκωσαν» τις καμπάνες από εκκλησία στην Αχαΐα

Οι άγνωστοι δράστες φόρτωσαν τις δύο καμπάνες συνολικής αξίας 1.500 ευρώ σε όχημα και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί

Kampanes
Δεν χτύπησαν οι καμπάνες για την λειτουργία των Χριστουγέννων στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην περιοχή Μουρίνες του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα. Φρόντισαν γι' αυτό άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων, οι οποίοι τις είχαν κλέψει την παραμονή της γιορτής!

Όπως κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ο 46χρονος επίτροπος της ενορίας της Ζωοδόχου Πηγής Βαλμαντούρας, στο διάστημα από τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου ως τις 11 το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων που δεν βρισκόταν κάποιος στο ναό, οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να «σηκώσουν» από τον προαύλιο χώρο δύο καμπάνες συνολικής αξίας 1.500 ευρώ, τις οποίες προφανώς φόρτωσαν σε κάποιο όχημα που είχαν μαζί τους και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ερυμάνθου διεξάγουν έρευνες σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης μετάλλων στην ευρύτερη περιοχή και προσπαθούν να εντοπίσουν τις καμπάνες πριν καταλήξουν σε κάποιο χυτήριο, ενώ αναζητούν και τους δράστες της κλοπής.





Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός σε μπαρ - Τον μαχαίρωσε 44χρονος Νορβηγός

Η Ευρώπη αποχαιρετά τους Ντελόρ και Σόιμπλε: Ο ένας με τα πακέτα και ο άλλος με τη λιτότητα


Φωτογραφίες: Η 74χρονη Βέρα Γουάνγκ είναι ίδια με τις κατά 40 χρόνια μικρότερες κόρες της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης