Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του εμβληματικού λαϊκού ερμηνευτήΒασίλη Καρρά.
Η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 22:00 με πλήθος κόσμου να τον αποχαιρετούν.
Στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν το παρων πολλοί επώνυμοι όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Άντζελα Δημητρίου, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Πέτρος Ιακωβίδης.
Ο Νότης Σφακιάνακηςμπορεί να μην έδωσε το παρών στην κηδεία του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, αλλά έστειλε ένα στεφάνι με αποχαιρετιστήριο μήνυμα: «Αδερφέ θα τα ξαναπούμε».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.