Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ανάμεσα στους επώνυμους που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να αποχαιρετήσουν τον Βασίλη Καρρά.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αφήσε λουλούδια για τον μεγάλο τραγουδιστή, χαιρέτησε την οικογένειά του και μετά από λίγο, αποχώρησε.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με τον Κωνσταντίνο Αργυρό:
Κλείσιμο
Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη.
Η απώλειά του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Η σορός του καλλιτέχνη έφτασε το πρωί της Δευτέρας (25/12) σε αίθουσα στο γραφείο τελετών απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Σήμερα Τρίτη (26/12), τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα και έγινε η εξόδιος ακολουθία του.
Λίγο μετά τις 16:30 μουσικοί με μπουζούκια και όργανα, αποχαιρέτησαν τον μεγάλο τραγουδιστή με το «Νύχτα Ξελογιάστρα» και το «Δεν πάω πουθενά» αλλά και Ποντιακά ενώ και ο κόσμος που βρισκόταν στην εκκλησία, ακολούθησε τραγουδώντας τα κομμάτια του.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.