Έγκλημα στα Καλύβια: Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που συνέβη, λέει η μητέρα του 16χρονου

Έγκλημα στα Καλύβια: Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που συνέβη, λέει η μητέρα του 16χρονου

Οι αναρτήσεις του θύματος - Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη

kaluvia-arthrou
Προθεσμία για το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από τον Ανακριτή ο 16χρονος πατροκτόνος των Καλυβίων ο οποίος ομολόγησε πως χθες το βράδυ μαχαίρωσε και σκότωσε τον 71χρονο πατέρα του μέσα στο σπίτι τους επί της οδού Γαλήνης. Στον 16χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο ανήλικος φέρεται να υποστήριξε ότι αυτό που του «όπλισε» το χέρι ήταν η χρόνια κακοποίηση που είχε υποστεί αυτός, η μητέρα και ο 19χρονος αδερφός του στα χέρια του θύματος. Τόσο μεγάλη που, σύμφωνα με τον 16χρονο, η μητέρα του και ο μεγάλος του αδερφός αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι και να ζήσουν αλλού.

Την ίδια στιγμή, στις καταθέσεις τους τόσο η μητέρα του δράστη όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός του φέρονται να επιβεβαίωσαν τα λεγόμενά του λέγοντας ότι ο 71χρονος τους κακοποιούσε για χρόνια τον 16χρονο.

«Είμαι ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που έχει συμβεί. Ό,τι είχα να πω το είπα στην αστυνομία» είπε η μητέρα του 16χρονου στο Mega.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxvw7x34sl9d)

Οι αναρτήσεις του θύματος

Η εικόνα πάντως που έβγαζε προς τα έξω ο 71χρονος ήταν διαφορετική. Σε αναρτήσεις του στα social media αναφερόταν συχνά στους γιους του ανεβάζοντας φωτογραφίες μαζί τους, σύμφωνα με το Mega.

Ειδικότερα, στις 26 Ιουλίου του 2019 ανήρτησε: «Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για τις μητέρες. Ακόμα και σήμερα γράφονται ύμνοι ενώ για τον πατέρα τόσο λίγα. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πιο καλό μαξιλάρι από το στήθος του πατέρα».

Ενώ σε άλλη δημοσίευσή του στις 14 Ιουλίου του 2019 έγραψε: «”Τι καλός μπαμπάς που είσαι!” Ποιος άλλος επαινεί τον πατέρα από τα ευτυχισμένα παιδιά του, μόλις ανέβηκαν από τη θάλασσα, μάγκες μου ελάτε και πλακωθείτε στη μάσα. Σήμερα είμαστε για πάρτη μας».

Το χρονικό

Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, ο 16χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης επέστρεψε στο σπίτι που έμενε με τον πατέρα του περίπου στις 21.00 χθες το βράδυ, ενώ νωρίτερα είχε μεταβεί στο κέντρο της Αθήνας με τον αδερφό του.

Κλείσιμο
Ακολούθως, κατά την επιστροφή του πατέρα του στην κατοικία τους περίπου στις 21.20, ο κατηγορούμενος περίμενε στην είσοδό από την κεντρική πόρτα του πρώτου ορόφου, έχοντας στην κατοχή του δύο μαχαίρια και τη στιγμή της εισόδου του, του επιτέθηκε με αυτά, πλήττοντάς τον με πολλαπλά χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα, στο θώρακα, στο λαιμό και στο πρόσωπο, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Μάλιστα, πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως από το μένος με το οποίο επιτέθηκε στον πατέρα του, ένα από τα μαχαίρια έσπασε ενώ τον χτυπούσε ασταμάτητα.

Ο 71χρονος επιχείρησε να διαφύγει, κατεβαίνοντας την σκάλα της κατοικίας, έως ότου κατέληξε στον αύλειο χώρο του ισογείου, όπου εντοπίστηκε η σορός του. Αμέσως μετά το έγκλημα, ο 16χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο, καθώς και με τη μητέρα του και τον αδερφό του, ενημερώνοντάς τους για την πράξη στην οποία προέβη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ντοκουμέντο από το έγκλημα στα Καλύβια - Αυτά είναι τα μαχαίρια με οποία σκότωσε τον πατέρα του ο 16χρονος

Βραχονησίδες: Είναι η αντίδραση της Τουρκίας η αιτία για την καθυστέρηση του Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού;

Έφη Αχτσιόγλου: Για ψώνια στο Golden Hall - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης