Συμπλοκή μαθητών με τρεις τραυματίες και τέσσερις προσαγωγές

Συμπλοκή μαθητών με τρεις τραυματίες και τέσσερις προσαγωγές

Ο καβγάς ξέσπασε για άγνωστη αιτία στην πλατεία Οθωνος στα Τρίκαλα μεταξύ μαθητών σχολείων της Λάρισας και των Ιωαννίνων

violence_man
Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά συγκρούσεων μεταξύ ανηλίκων, με τελευταίο τη συμπλοκή μαθητών σχολείων της Λάρισας και των Ιωαννίνων που συνέπεσαν οι εκδρομές τους στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία παιδιά και να προσαχθούν άλλα τέσσερα!

Ο καυγάς που ξέσπασε για άγνωστη αιτία στην πλατεία Οθωνος στα Τρίκαλα, το απόγευμα της Τρίτης, έκανε τους μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας να έρθουν στα χέρια με τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Δολιανών από τα Ιωάννινα, από τους οποίους δύο 17χρονοι και ένας 15χρονος διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για την παροχή πρώτων βοηθειών, έχοντας υποστεί ελαφρά τραύματα από κλωτσιές και γροθιές.

Στον τόπο της σύρραξης έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι προσήγαν δύο 15χρονους και δύο 17χρονους μαθητές του σχολείου της Λάρισας και τους πήραν καταθέσεις, χωρίς να γίνουν συλλήψεις καθώς ούτε η μια πλευρά ούτε η άλλη υπέβαλαν μηνύσεις. Από την πλευρά του Μύλου των Ξωτικών εκδόθηκε ανακοίνωση που διευκρινίζει ότι δεν έγινε κάποιο επεισόδιο στον χώρο του.



Ειδήσεις σήμερα:

Πλημμύρισε ο Φλοίσβος από τη βροχή - Κλειστές οι δύο λωρίδες στη Ποσειδώνος προς Πειραιά

Αποκαλύπτονται οι 177 φίλοι και τα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν– Αγωνία στη Βρετανία που φτάνει μέχρι το Μπάκιγχαμ


Χαμόγελα στην Αθήνα για το μεταναστευτικό deal - Πώς θα λειτουργούν διαχωρισμός στα σύνορα και υποχρεωτική αλληλεγγύη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης