Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Πόσο κόστισε η συναυλία της στον Βόλο

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Πόσο κόστισε η συναυλία της στον Βόλο

Η διάθεση των εισιτηρίων που είχαν κόστος 2 ευρώ το άτομο είχε ξεκινήσει περίπου μια εβδομάδα πριν τη συναυλία - Τι απάντησε η ίδια

alkistis-protopsalti
Στις 17.409 ευρώ κοστολογήθηκε η συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βόλο η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, μετά και τη φωτογραφία που ανήρτησε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος με την ερμηνεύτρια.

Συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου 2023 η οικονομική υπηρεσία του Δήμου ενέκρινε την απόφαση του ΔΟΕΠΑΠΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου η οποία ενέκρινε «τη δαπάνη Διοργάνωση συναυλίας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στις 14/12/2023 στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου», στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου 2023. και διαθέτουμε πίστωση ύψους δεκαεπτά χιλιάδες τετρακόσια εννέα ευρώ και εξήντα λεπτά ευρώ (17.409,60 €) για την πληρωμή της δαπάνης σε βάρος του ΚΑ 15-6471.502 του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023».

Μάλιστα η διάθεση των εισιτηρίων που είχαν κόστος 2 ευρώ το άτομο είχε ξεκινήσει από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.
mpeos-volos
Κλείσιμο


Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Βόλου έχει εγκρίνει το ποσό των 76.000 ευρώ περίπου, για διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις μέχρι και αρχές Ιανουαρίου, ενώ το έργο αυτό έχει αναλάβει κυπριακή εταιρεία.

Όσον αφορά την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η ίδια με ανάρτησή της έδωσε τη δική της απάντηση για την απόφασή της να συμμετέχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τονίζοντας ότι δεν συμφωνεί με τις απόψεις του Αχιλλέα Μπέου και τον τρόπο με τον οποίο τις εκφράζει.Μέσω Instagram, έγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου:

«Ο Βόλος είναι μια πόλη που αγαπώ και επισκέπτομαι ανελλιπώς 45 χρόνια ! Είναι μία από τις πιο σημαντικές πόλεις της χώρας μας. Έχω μία ιδιαίτερη σχέση με το κοινό του Βόλου και αυτή με έφερε πιο κοντά του αυτές τις γιορτινές μέρες επ ευκαιρία των εκδηλώσεων του ανακαινισμένου Θεάτρου "Βαγγέλης Παπαθανασίου", του σπουδαίου φίλου -συνθέτη που δόξασε την Ελλάδα διεθνώς μέσα από τη μουσική του και το οποίο διευθύνει ο άξιος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς.

Η συμμετοχή μου στις εκδηλώσεις με προβλημάτισε πάρα πολύ λόγω των τελευταίων γνωστών δηλώσεων του Δημάρχου.Έστειλα επιστολή ακύρωσης της συναυλίας. Όμως σε δεύτερη σκέψη και αφού ήρθα σε επαφή μαζί του αποφάσισα να την πραγματοποιήσω γιατί δεν έφταιγε σε τίποτα ο κόσμος μιας ταλαιπωρημένης πόλης.

Σαφώς δηλώνω όπως δήλωσα και στον ίδιο ότι διαφωνώ με τις απόψεις του και με τον τρόπο που τις εκφράζει . Έτσι έγινε η συναυλία ,γιατί αυτό που με συνδέει με το κόσμο είναι το τραγούδι που υπηρετώ πιστά και αδιαπραγμάτευτα.

ΥΓ.Ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την απόφαση μου να πραγματοποιήσω τη συναυλία τους κατανοώ και τους σέβομαι.Η ζωή κυλάει με δύσκολες αποφάσεις .Στο μοναχικό μου δρόμο έχω επιλέξει να τις παίρνω μόνη μου και να αναλαμβάνω την ευθύνη. Σας εύχομαι Καλές Γιορτές με Υγεία , Ειρήνη και Αγάπη».


Ειδήσεις σήμερα:

Η θεωρία της Αρβελέρ για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Βεργίνα που αμφισβητεί τον Μανόλη Ανδρόνικο

Άγριος καβγάς μεταξύ του Άλεκ Μπάλντουιν και διαδηλωτών κατά του Ισραήλ - Τον έβρισαν και προσέβαλαν την καριέρα του

Αγρίνιο: Πιστοί προσκύνησαν κάστανο που είχε βράσει ο Παΐσιος - Δείτε εικόνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης