Κίνηση στους δρόμους: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο Σύνταγμα - Ποιοι δρόμοι παραμένουν στο «κόκκινο»
15.12.202321:02
Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήσαν εργατικά κέντρα και φοιτητές - Δείτε live την κίνηση στους δρόμους
Κανονικά διεξάγεται από τις 20.30 η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήσαν νωρίτερα εργατικά κέντρα και φοιτητές για τον προϋπολογισμό.
Η κίνηση των οχημάτων στο λεκανοπέδιο έχει ομαλοποιηθεί με τα προβλήματα λόγω και της κίνησης των Χριστουγέννων να εντοπίζεται στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από τους Αμπελοκήπους μέχρι το τέλος της Βασ. Σοφίας.
Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου, στην Αχιλλέως και στη Λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη μετά την Πολυτεχνειούπολη.
Νωρίτερα, στον Κηφισό είχε σημειωθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στην κάθοδο, λίγο μετά την Καλυφτάκη έως τη Λένορμαν. Στο κόκκινο ήταν και η Αττική Οδός:
Ειδικότερα:
Καθυστερήσεις σημειώθηκαν το απόγευμα στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
10΄-15΄ από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Μεταμόρφωσης,
5'-10' στην έξοδο για Πειραιά,
10'-15' στην έξοδο για Λαμία.
Καθυστερήσεις υπήρχαν και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
25’-30’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Πεντέλης.
Παράλληλα, ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση συνάντησαν οι οδηγοί σε Πανεπιστημίου, Σταδίου, Ακαδημίας, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου, Αλεξάνδρας και Μεσογείων.