Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη.
Το δέντρο ύψους 17 μέτρων το οποίο μεταφέρθηκε από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής, για να στολιστεί με 100.000 γιορτινά λαμπιόνια, άναψε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, παρουσία χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών της πόλης, ενώ την παρουσίαση έκανε ο δημοσιογράφος Θεολόγος Ηλιού.
Το εορταστικό κλίμα θα πλαισιώσει ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος με μια μοναδική συναυλία, στην οποία θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν τα παιδιά του, Γιώργος και Κατερίνα Κακοσαίου, ενώ guest θα είναι o Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.