Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη.
Το δέντρο ύψους 17 μέτρων το οποίο μεταφέρθηκε από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής, για να στολιστεί με 100.000 γιορτινά λαμπιόνια, άναψε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, παρουσία χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών της πόλης, ενώ την παρουσίαση έκανε ο δημοσιογράφος Θεολόγος Ηλιού.
Το εορταστικό κλίμα θα πλαισιώσει ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος με μια μοναδική συναυλία, στην οποία θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν τα παιδιά του, Γιώργος και Κατερίνα Κακοσαίου, ενώ guest θα είναι o Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.