Διακινούσε κάνναβη, ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια στην Πάτρα

Διακινούσε κάνναβη, ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια στην Πάτρα

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι παρακολουθούσαν διακριτικά τον έναν από αυτούς

peripoliko_mera_art
Την ώρα που έκαναν αλισβερίσι ναρκωτικών σε μια περιοχή της Πάτρας, το απόγευμα της Δευτέρας, συνελήφθησαν δύο Έλληνες από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι παρακολουθούσαν διακριτικά τον έναν από αυτούς, καθώς είχαν στοιχεία ότι έκανε διακίνηση.

Οι αστυνομικοί που τους έκαναν έλεγχο βρήκαν στην κατοχή του «πελάτη» μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και στην κατοχή του διακινητή το ποσό των 180 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 74 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1,5 γραμμάριο ηρωίνης, 93 ολόκληρα και δέκα τμήματα ναρκωτικών χαπιών χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 70 ευρώ. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Μαζί με την κάνναβη είχε παράνομο όπλο

Αιφνιδιαστικές έρευνες στο σπίτι και σε χώρους που χρησιμοποιεί ένας Έλληνας στα Χανιά έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια των οποίων βρήκαν συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 61,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατέσχεσαν και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια κατοχής. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.




Ειδήσεις σήμερα:

«Γιατί να την αφήσω;» είπε αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα - Ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής

Ανατριχιαστική φωτογραφία δείχνει 13χρονο να στέκεται πάνω από την κοιμισμένη μητέρα του πριν τη σκοτώσει με μαχαίρι

Τι σημαίνει η δήλωση Στόλτενμπεργκ για «κακά νέα» από το μέτωπο στην Ουκρανία ενόψει του δύσκολου χειμώνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης