Ένταση επικράτησε έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου το απόγευμα της Δευτέρας (4/12) όπου μεταφέρθηκαν δύο τραυματίες από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα σε επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο στην Αργολίδα.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, τα επεισόδια προκλήθηκαν με πρωταγωνιστές δυο άτομα από διαφορετικές οικογένειες που έχουν προστριβές μεταξύ τους. Στο νοσοκομείο Ναυπλίου που μεταφέρθηκαν οι δύο τραυματίες, συγκεντρώθηκαν δεκάδες Ρομά.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:
Εκεί οι συγκεντρωμένοι τσακώθηκαν στον εξωτερικό χώρο και πάλι μεταξύ τους και έπεσαν και πάλι πυροβολισμοί, με έναν Ρομά να τραυματίζεται ελαφρά στο πόδι, προκαλώντας πανικό στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους τραυματίες από τα επεισόδια στον καταυλισμό είναι σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Αττικό», ενώ ο δεύτερος θα διακομιστεί στην Τρίπολη.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events