Δύσκολη προβλέπεται για τις μετακινήσεις η εβδομάδα που έρχεται, καθώς οι οδηγοί ταξί τραβούν χειρόφρενο και προχωρούν σε επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις. Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) πήρε αυτή την απόφαση αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο και ζητάει την απόσυρσή του.
Στο ίδιο μήκος κύματος αναμένεται να κινηθούν και οι οδηγοί ταξί διάφορες περιοχές της χώρας. Ήδη έχει αποφασιστεί να τραβήξουν χειρόφρενο οι οδηγοί ταξί σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κω.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.