Δύσκολη προβλέπεται για τις μετακινήσεις η εβδομάδα που έρχεται, καθώς οι οδηγοί ταξί τραβούν χειρόφρενο και προχωρούν σε επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις. Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) πήρε αυτή την απόφαση αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο και ζητάει την απόσυρσή του.
Στο ίδιο μήκος κύματος αναμένεται να κινηθούν και οι οδηγοί ταξί διάφορες περιοχές της χώρας. Ήδη έχει αποφασιστεί να τραβήξουν χειρόφρενο οι οδηγοί ταξί σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κω.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.