Αλλοδαποί φυγόποινοι συνελήφθησαν σε Ηγουμενίτσα και Κακαβιά

Αλλοδαποί φυγόποινοι συνελήφθησαν σε Ηγουμενίτσα και Κακαβιά

Ο φυγόποινος είχε κριθεί ένοχος για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και το δικαστήριο του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μηνός

astynomia
Στην Ηγουμενίτσα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας αλλοδαπός, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων το μεσημέρι της Τετάρτης και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων.

Ο φυγόποινος είχε κριθεί ένοχος για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και το δικαστήριο του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μηνός.

Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος θα αποφασίσει για τον εγκλεισμό του ή μη σε κατάστημα κράτησης.

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης συνελήφθη στην Κακαβιά από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου ένας αλλοδαπός που επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. Ο φυγόποιονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης