Τραγωδία στα Τέμπη: Στο χειρουργείο την άλλη βδομάδα ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Τραγωδία στα Τέμπη: Στο χειρουργείο την άλλη βδομάδα ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Ο 21χρονος πολυτραυματίας δίνει τιτάνιες μάχες για να κρατηθεί στη ζωή και παραμένει διασωληνωμένος σε ειδικό κέντρο στη Βοστώνη 

gerasimos_tempi
Σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Βοστώνη νοσηλεύεται ο 21χρονος Γεράσιμος - Ιάσονας Γεωργιάδης, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, στα Τέμπη, και την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, την ανακοίνωση για το χειρουργείο έκανε ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας, κ. Λουκάς Αποστολίδης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών από τον εφέτη ανακριτή.

Ο 21χρονος πολυτραυματίας δίνει τιτάνιες μάχες για να κρατηθεί στη ζωή και παραμένει διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι με ειδική πτήση μέσω της 110 Π.Μ. Λάρισας και συνοδευόμενος από ομάδα επιστημονικού προσωπικού, ο 21χρονος είχε πετάξει στις 18 Νοεμβρίου για τις ΗΠΑ. 

Κλείσιμο
Ιατρικό, αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό από τις ΗΠΑ, είχε βρεθεί στην πόλη της Λάρισας, όπου ξεκίνησε με επιτυχία η προετοιμασία του Βολιώτη φοιτητή, του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας, κι έτσι μετά ταξίδεψε για την Βοστώνη, προκειμένου να νοσηλευτεί σε ένα εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης.

Ο νεαρός Βολιώτης λόγω σπουδών ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη, όταν το βράδυ της σιδηροδρομικής τραγωδίας τραυματίστηκε σοβαρά και έκτοτε νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Εδώ και σχεδόν 9 μήνες, δίνει τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ για μερικές ημέρες είχε μεταφερθεί σε Κέντρο της Γερμανίας.

Ειδήσεις σήμερα:

«Δε θέλω να φαντάζομαι τον πόνο του παιδιού μου, ήθελαν να σώσουν τα τομάρια τους» κατέθεσε η μητέρα της Έμμας

Ο Μητσοτάκης έκανε ακόμα και τον Πιρς Μόργκαν να αλλάξει γνώμη - «Ήρθε η ώρα να τους δώσουμε τα Γλυπτά»


Με βέτο στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις προειδοποιεί η Ελλάδα την Αλβανία για την υπόθεση Μπελέρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης