Τραγωδία στην Πρέβεζα: Η επιχείρηση ανάσυρσης της νεκρής γυναίκας που έπεσε στη θάλασσα με το ΙΧ – Δείτε φωτογραφίες

Τραγωδία στην Πρέβεζα: Η επιχείρηση ανάσυρσης της νεκρής γυναίκας που έπεσε στη θάλασσα με το ΙΧ – Δείτε φωτογραφίες

Το δυστύχημα έγινε στις 3:00 τα ξημερώματα ενώ στο όχημα επέβαιναν τρεις γυναίκες – Νεκρή ανασύρθηκε 30χρονη από την Ουκρανία, μητέρα ανήλικου παιδιού – Τι εκτιμούν οι Αρχές 

preveza_at
Ολονύχτια επιχείρηση έκαναν οι αρχές για την ανάσυρση της νεκρής γυναίκας που έπεσε μαζί με άλλες δύο επιβάτισσες με ΙΧ στη θάλασσα στο Βαθύ της Πρέβεζας, με αποτέλεσμα τον θάνατο της μίας εξ αυτών.

Σύμφωνα με το prevezatoday.gr, το θύμα ήταν μία γυναίκα 30 ετών από την Ουκρανία, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Το δυστύχημα έγινε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι τρεις γυναίκες, με κατεύθυνση προς Άγιο Θωμά, λίγο μετά την ΑΕΝ, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στην θάλασσα.

preveza_at1
Κλείσιμο


Βάσει των πρώτων εκτιμήσεων, το όχημα αρχικά χτύπησε σε δέντρο και στη συνέχεια ακολούθησε μια ανεξέλεγκτη πορεία, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα. Από το ΙΧ κατάφεραν και βγήκαν οι δύο γυναίκες λίγο πριν βυθιστεί. Νεαροί ψαράδες που βρίσκονταν λίγα μέτρα μακριά προσέτρεξαν σε βοήθεια. Όμως, η τρίτη γυναίκα δυστυχώς παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο χάθηκε στον βυθό της θάλασσας.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές, με αποτέλεσμα στο σημείο να φτάσουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Τροχαίας και του Λιμενικού καθώς και σκάφος της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας, όπως και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

preveza_at2



Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ι.Χ. κάτι που έγινε λίγη ώρα αργότερα, ενώ ανασύρθηκε νεκρή η οδηγός του οχήματος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης