Αργυρούπολη: Εμπρησμός δύο αυτοκινήτων τα ξημερώματα - Δείτε βίντεο
Οι πυροσβέστες κατάφεραν ευτυχώς να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε παρακείμενα αυτοκίνητα και διαμερίσματα
Συναγερμός σήμανε σήμερα τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Φειδίου, στην περιοχή της Αργυρούπολης.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν ευτυχώς να σβήσουν τη φωτιά προτού επεκταθεί σε παρακείμενα αυτοκίνητα και διαμερίσματα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwzzebfwxnld)
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, η φωτιά στα οχήματα προκλήθηκε από εμπρησμό.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.