Dj Deleasis: Φρενίτιδα στο TikTok με τον dj που έχει κατακτήσει τα κλαμπ - Το ιδιαίτερο στυλ και το τραγούδι σήμα κατατεθέν

Dj Deleasis: Φρενίτιδα στο TikTok με τον dj που έχει κατακτήσει τα κλαμπ - Το ιδιαίτερο στυλ και το τραγούδι σήμα κατατεθέν

Ο 33χρονος Σταμάτης Μαυράκης έχει μετατραπεί σε «τυφώνα» των social media - Το τραγούδι του Γονίδη, τα γυαλιά, παίζει σε όλη την Ελλάδα πλέον - Δείτε βίντεο

Dj Deleasis: Φρενίτιδα με τον dj που έχει κατακτήσει τα κλαμπ
dj-deleasis
Το απόλυτο viral των τελευταίων εβδομάδων στο TikTok ακούει στο όνομα «DJ Deleasis». Οι προβολές στο βίντεό του ξεπερνούν ακόμα και τις 700.000, ενώ αμέτρητα είναι και τα ντουέτα που κάνουν μαζί του πολλοί χρήστες.

Ο 33χρονος Σταμάτης Μαυράκης, όπως τον γνωρίζουν οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι του εμφανίστηκε σαν «κομήτης» στη νυχτερινή ζωή του τόπου, ωστόσο έχει το δικό του μουσικό παρελθόν που ξεκινά σε ηλικία 15 ετών όταν αποφάσισε, σε ερασιτεχνικό τότε επίπεδο, να ασχοληθεί με την μίξη ήχου. 
Από τότε και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να στρέψει τα βλέμμα τα πάνω του, με τους φαν του να καταγράφουν σε βίντεο ακόμα και την παραμικρή του κίνηση πίσω από τα decks και τους  επιχειρηματίες να τον καλούν ο ένας μετά τον άλλον, προκειμένου να παίξει μουσική στα καταστήματά τους με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο. Το πολύ χαρακτηριστικό του στυλ, αλλά και το τραγούδι που έχει γίνει σήμα κατατεθέν πλέον για τον ίδιο τον έχουν κάνει να ταξιδέυει σε άλλη πόλη κάθε βράδυ για να παίξει μουσική.

@refren_music_bar

Ο @Deleasis90 έρχεται ΞΑΝΑ❤️ Δεν την χάνεις αυτή την νύχτα💥 🗓️ Τρίτη 07.11 🔒 RSV: 69723 01236 📍 Ανεξαρτησίας 28 #refren #ioannina #greece #nightlife #refrenioannina #refrenmusicbar #djdel #deleasis #deleasis90

♬ πρωτότυπος ήχος - refren music bar
Κλείσιμο


Για όσους τον γνωρίζουν από κοντά η επιτυχία που σημειώνει το τελευταίο διάστημα ο dj Deleasis ήταν θέμα χρόνου κι αυτό γιατί τόσο οι μουσικές του επιλογές, σε συνδυασμό με τις χορευτικές του κινήσεις και τα statement γυαλιά του που δεν αποχωρίζεται, τον εκτόξευσαν επαγγελματικά με τις προτάσεις να πέφτουν πλέον «βροχή». 
Να σημειωθεί πως ο 33χρονος άρχισε να κερδίζει το κοινό του, όταν βίντεο στο οποίο παίζει το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη με τίτλο «Όλα τα ξεχνάς» άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Και πλέον αυτό το τραγούδι το γνωρίζουν όλοι εξαιτίας του. «Τα γράμματα σου τα πράγματα σου. Φωτογραφίες μ' εμάς τους δυο», είναι πιο συγκεκριμένα το σημείο του τραγουδιού που γνωρίζουν πλέον άπαντες.  

Σύμφωνα με τα βιογραφικά του στοιχεία ο Σταμάτης Μαυράκης είναι γέννημα θρέμμα Ασπροπύργου. Την αγάπη για την μουσική και ιδιαίτερα την παραδοσιακή τη χρωστά στον παππού του, ο οποίος διέθετε μια σημαντική συλλογή από βινύλια με εκλεπτυσμένους παραδοσιακούς, λαϊκούς κι έντεχνους ήχους. Έτσι στα 15 του χρόνια, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί (δειλά στην αρχή) με την μίξη της μουσικής με τους γονείς του να εντυπωσιάζονται από το τελικό αποτέλεσμα.


Στα 18 του χρόνια οι γονείς του, του έκαναν ένα σημαντικό δώρο που αποτέλεσε την αρχή, γι αυτό που είναι σήμερα, αφού με το  installation pioneer cdj 350 που του έκαναν δώρο κατάφερε να παίξει μουσική στα πάρτι της οικογένειας του και των φίλων του, που τον καλούσαν συνεχώς.
@deleasis90

Τα δυο χειλη….. το Σ αγαπω….. 🤫👊💪 #viral #fy #fyp #fypシ #viral

♬ πρωτότυπος ήχος - Deleasis90

Η φήμη του άρχισε σταδιακά να απογειώνεται κερδίζοντας σε πρώτη φάση το κοινό της πόλης του, αλλά και τους επιχειρηματίες των κλαμπ Πρεσάδικο και Άμυλο για τους οποίους έπαιξε με επιτυχία στα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στον Ασπρόπυργο. Στην συνέχεια έπαιξε και σε άλλα bars και clubs της ευρύτερης περιοχής όπως της Ελευσίνας, του Χαϊδάριου, του Κορυδαλλού και του Περιστερίου.  

Σήμερα ο dj Deleasis διασκεδάζει τους φαν του σε όλη την Ελλάδα, με το πρόγραμμα του να είναι γεμάτο από εμφανίσεις σε όλη την χώρα. Αναφορικά με το καλλιτεχνικό του όνομα, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνης Ζαρίφη που τον είχε καλεσμένο την ημέρα της γιορτής του, είναι παρμένο από το αρχαίο δέλεαρ.

📺ΤΑΒΑΝΙ📺 τώρα ωραιότερο δώρο για την ονομαστική μου εορτή πήρα Σήμερα ! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις ευχές !

Posted by Stamatis Mavrakis on Wednesday, November 8, 2023


Δείτε βίντεο: Dj Deleasis: Φρενίτιδα με τον dj που έχει κατακτήσει τα κλαμπ
Dj Deleasis: Φρενίτιδα με τον dj που έχει κατακτήσει τα κλαμπ


Ειδήσεις σήμερα:

Σκουρλέτης για ομιλία Κασσελάκη: «Μουσολινικής έμπνευσης λόγος» στην Κεντρική Επιτροπή

«Κοριτσάκι μου στο καλό να πας, θα σε αγαπάμε πάντα», είπε με τρεμάμενη φωνή ο Τάσος Χαλκιάς για την Κάτια Νικολαΐδου


Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου - «Η πτώση της μοτοσυκλέτας οφείλεται σε αποκλειστικά δική του υπαιτιότητα», υποστήριξε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης