Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν οι δύο άνδρες, ηλικίας 63 ετών, επιβάτες του μικρού αεροσκάφους που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε Χανίων.
Αμέσως μετά την πτώση του αεροσκάφους, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρχών, με αποτέλεσμα των εντοπισμό των δύο επιβατών από ιδιωτικό σκάφος, στο οποίο επέβαινε στέλεχος τουΛιμενικού Σώματος.
Τους δύο επιβάτες ανέσυραν ιδιώτες δύτες και πλέον μεταφέρονται με Πλωτό του Λιμενικού Σώματος στην ακτή για να διακομισθούν στο νοσοκομείο.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από την Κωπαΐδα με προορισμό τα Χανιά, για να πάρει μέρος σε επίδειξη που οργάνωνε η Αερολέσχη Χανίων το Σαββατοκύριακο και εντοπίστηκε βόρεια του αεροδρομίου Μάλεμε σε 25 μέτρα βάθος.
Τις έρευνες έχει αναλάβει το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), μετέχοντας 1 Πλωτό του Λιμενικού, 1 όχημα του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, 2 κρουαζιερόπλοια και 2 αλιευτικά σκάφη στην περιοχή της Δυτικής Παραλίας του Μάλεμε.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.