Θήβα: Συνελήφθη νεαρός που ξήλωνε πινακίδες και υαλοκαθαριστήρες και άδειαζε τον αέρα από τα λάστιχα αυτοκινήτων

Θήβα: Συνελήφθη νεαρός που ξήλωνε πινακίδες και υαλοκαθαριστήρες και άδειαζε τον αέρα από τα λάστιχα αυτοκινήτων

Ο άνδρας οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συρροή

astynomia_peripoliko
Ανεξήγητο αμόκ καταστροφής κατέλαβε έναν Έλληνα, ο οποίος έκανε επιδρομές επί μια εβδομάδα στα οχήματα που έβρισκε σταθμευμένα στην περιοχή της Θήβας, τα "έγδυνε" από πινακίδες και υαλοκαθαριστήρες τα οποία πετούσε στα σκουπίδια, ενώ άδειαζε και τον αέρα από τα ελαστικά τους!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας είχαν δεχθεί τρεις καταγγελίες από ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων που τα βρήκαν λεηλατημένα από τις 25 Οκτωβρίου ως την περασμένη Τρίτη και διαπίστωσαν ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας είχαν πεταχτεί σε έναν κάδο απορριμμάτων. Ακριβώς δίπλα, βρίσκεται το σπίτι του δράστη, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από κάμερες της γύρω περιοχής που τον κατέγραψαν να τις πετάει κι έτσι εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και συνελήφθη.

Όμως, δεν εξήγησε τι τον ώθησε να προκαλεί τέτοιου είδους ζημιές κι έτσι την Πέμπτη, που οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συρροή, παραπέμφθηκε να δώσει εξηγήσεις στην δίκη του που θα γίνει στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.



Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί θα «χτυπήσουν» τη χώρα

Συγκίνηση στην κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

Ανθή Φακιδάρη: Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή είναι το νέο top model
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης