Γιάννα Αγγελοπούλου: Υποδέχθηκε την Τζασίντα Άρντερν στο πρόγραμμα Angelopoulos Global Public Leaders του Harvard Kennedy School

Γιάννα Αγγελοπούλου: Υποδέχθηκε την Τζασίντα Άρντερν στο πρόγραμμα Angelopoulos Global Public Leaders του Harvard Kennedy School

Η τέως πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας θα συμμετέχει στο πρόγραμμα μεταφέροντας στους φοιτητές την πείρα από τη θητεία της – Συνομίλησε με τη Γιάννα Αγγελοπούλου για τις διεθνείς εξελίξεις και τις εισηγήσεις της

Angelopoulou_Jacinda_Ardern
Η τέως πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν θα συμμετέχει στον νέο κύκλο του προγράμματος Angelopoulos Global Public Leaders στο Harvard Kennedy School, το οποίο υποστηρίζεται από την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου.

Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε διακεκριμένους ηγέτες, που έχουν ολοκληρώσει τη θητεία τους, να διδάξουν στο Harvard και να μεταφέρουν στους φοιτητές του Ιδρύματος την πείρα από τη θητεία τους στον δημόσιο βίο, από κυβερνητικές θέσεις και διεθνείς οργανισμούς.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου υποδέχθηκε την Τζασίντα Άρντερν στις εγκαταστάσεις του Harvard Kennedy School και συζήτησε μαζί της τις διεθνείς εξελίξεις, αλλά και τα θέματα που θα εισηγηθεί το εξάμηνο της διδασκαλίας της.

angelopoulou_adern
Κλείσιμο


Στη συνέχεια, η κυρία Άρντερν και η κυρία Αγγελοπούλου συνομίλησαν με τον Πρύτανη κύριο Ντάγκλας Έλμεντορφ για τη συνέχιση του προγράμματος, που επιδιώκει να φέρει σε επαφή τους ηγέτες της εποχής μας με τους διαδόχους τους, διασφαλίζοντας τη συνέχεια και προσφέροντας ένα καλύτερο όραμα για τον κόσμο του μέλλοντος.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα Angelopoulos Global Public Leaders έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν ηγέτες, όπως ο πρώην γ.γ. του ΟΗΕ και απόφοιτος της Σχολής Διακυβέρνησης Κένεντι του Χάρβαρντ, Μπαν Κι Μουν, ο πρώην πρόεδρος του Μεξικού, Φελίπε Καλντερόν, η πρώην πρόεδρος της Φινλανδίας, Τάρια Χάλονεν αλλά και ο νομπελίστας Πρόεδρος της Κολομβίας Juan Manuel Santos.


angelopoulou_ardern_1
angelopoulou_ardern



Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Εύβοια - Αισθητός και στην Αττική

Η ενόχληση του Βασίλη Κικίλια για το «μπασκετμπολίστας-υπουργός» από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου: Να είναι πιο προσεκτικός

Ανθή Φακιδάρη: Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή είναι το νέο top model
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης