Γιάννα Αγγελοπούλου: Υποδέχθηκε την Τζασίντα Άρντερν στο πρόγραμμα Angelopoulos Global Public Leaders του Harvard Kennedy School
Η τέως πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας θα συμμετέχει στο πρόγραμμα μεταφέροντας στους φοιτητές την πείρα από τη θητεία της – Συνομίλησε με τη Γιάννα Αγγελοπούλου για τις διεθνείς εξελίξεις και τις εισηγήσεις της
Η τέως πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν θα συμμετέχει στον νέο κύκλο του προγράμματος Angelopoulos Global Public Leaders στο Harvard Kennedy School, το οποίο υποστηρίζεται από την κυρίαΓιάνναΑγγελοπούλου.
Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε διακεκριμένους ηγέτες, που έχουν ολοκληρώσει τη θητεία τους, να διδάξουν στο Harvard και να μεταφέρουν στους φοιτητές του Ιδρύματος την πείρα από τη θητεία τους στον δημόσιο βίο, από κυβερνητικές θέσεις και διεθνείς οργανισμούς.
Η Γιάννα Αγγελοπούλου υποδέχθηκε την Τζασίντα Άρντερν στις εγκαταστάσεις του Harvard Kennedy School και συζήτησε μαζί της τις διεθνείς εξελίξεις, αλλά και τα θέματα που θα εισηγηθεί το εξάμηνο της διδασκαλίας της.
Στη συνέχεια, η κυρία Άρντερν και η κυρία Αγγελοπούλουσυνομίλησαν με τον Πρύτανη κύριο Ντάγκλας Έλμεντορφ για τη συνέχιση του προγράμματος, που επιδιώκει να φέρει σε επαφή τους ηγέτες της εποχής μας με τους διαδόχους τους, διασφαλίζοντας τη συνέχεια και προσφέροντας ένα καλύτερο όραμα για τον κόσμο του μέλλοντος.
Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα Angelopoulos Global Public Leaders έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν ηγέτες, όπως ο πρώην γ.γ. του ΟΗΕ και απόφοιτος της Σχολής Διακυβέρνησης Κένεντι του Χάρβαρντ, Μπαν Κι Μουν, ο πρώην πρόεδρος του Μεξικού, Φελίπε Καλντερόν, η πρώην πρόεδρος της Φινλανδίας, Τάρια Χάλονεν αλλά και ο νομπελίστας Πρόεδρος της Κολομβίας Juan Manuel Santos.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»