Σεισμός στην Εύβοια: «Ο κόσμος αγωνιά, έχει βγει από τα σπίτια του», λέει ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου
«Υπάρχει αγωνία για καταστροφές γιατί υπάρχουν και παλιά κτίρια», σημείωσε ο Γιάννης Καντζούρας
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί στην Εύβοια, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα βεβαίως αισθητός και στην Αττική, ωστόσο αγωνία επικρατεί και στις περιοχές που βρίσκονται κοντά στο επίκεντρο του μεγάλου σεισμού.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό LamiaPolis 87.7 ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καντζούρας σημείωσε: «Ο κόσμος έχει βγει από τα σπίτια του. Ήταν μεγάλος σεισμός και μεγάλης διάρκειας περίπου 40 δευτερόλεπτα. Τα παιδιά από τα σχολεία έχουν βγει στο προαύλιο. Θα πάρουμε απόφαση για το τι θα συμβεί άμεσα. Υπάρχει αγωνία για καταστροφές γιατί υπάρχουν και παλιά κτίρια. Έχουν ακολουθήσει 2-3 μετασεισμοί ιδιαίτερα έντονοι» σημείωσε μεταξύ άλλων.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.