28η Οκτωβρίου: Δείτε ποια πλοία του Στόλου είναι επισκέψιμα από το κοινό σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη
Αναλυτικά οι ώρες που μπορεί κανείς να επισκεφθεί τις δύο φρεγάτες και την πυραυλάκατο
Τη δυνατότητα να επισκεφθούν τις φρεγάτες του Στόλου ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ και ΣΠΕΤΣΑΙ και την πυραυλάκατο ΒΛΑΧΑΚΟΣ, που έχουν καταπλεύσει στα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά, αντίστοιχα, έχουν οι πολίτες, με την ευκαιρία του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί τη φρεγάτα ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ σήμερα από τις 10:00 έως τις 18:30, ενώ τη φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ και την πυραυλάκατο ΒΛΑΧΑΚΟΣ σήμερα, από τις 15:00 έως τις 19:00, αύριο Σαββάτο, ανήμερα της εθνικής επετείου από τις 09:00 έως τις 19:00 και την Κυριακή 29 Οκτωβρίου από τις 09:00 έως τις 16:00.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.