Παράτυπος αλλοδαπός διακινούσε «φιξάκια» με κάνναβη στη Λακωνία

Παράτυπος αλλοδαπός διακινούσε «φιξάκια» με κάνναβη στη Λακωνία

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο και 180 ευρώ και ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης

peripoliko_mera_art
Δεν έφτασαν ποτέ στους επίδοξους «πελάτες» του οι ποσότητες κάνναβης που ήταν έτοιμος να διαθέσει προς πώληση ένας 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στη χώρα και εντοπίστηκε σε μια κοινότητα του δήμου Ευρώτα στη Λακωνία, όπου βρίσκεται η κατοικία του.

Ο νεαρός δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Σπάρτης και της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι του και διαπίστωσαν ότι είχε συσκευάσει 20 «φιξάκια» με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 18,9 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο και 180 ευρώ και ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Έκρυβε σε μαντρί ένα κιλό κάνναβης

Ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών, συνελήφθη ένας 47χρονος Έλληνας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου που έκαναν έρευνα στο σπίτι και το ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του στο Κιάτο, όπου βρήκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 960,5 γραμμαρίων. Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή και απόκρυψη ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.


Ειδήσεις σήμερα:

Europa League: «Σφυριά» του Ολυμπιακού στη Γουέστ Χαμ, ήττες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Δείτε τα γκολ

Eίμαι κάτι καινούργιο στην Ελλάδα, μαύρος που τα «χώνει» και βαστάει κομπολόι, λέει ο τράπερ Νέγρος του Μοριά

Θεσσαλονίκη: «Ο φίλος της μου έλεγε ότι ζούσαν στην Κέρκυρα και τώρα μου τη στέλνουν νεκρή» λέει ο πατέρας της 24χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης