Με διεθνές ένταλμα για ληστεία συνελήφθη θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Με διεθνές ένταλμα για ληστεία συνελήφθη θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Ο 38χρονος Βούλγαρος είχε βρεθεί τον Σεπτέμβριο βαριά τραυματισμένος σε νταμάρι - Τον είχε χτυπήσει με πέτρα η 26χρονη ομοεθνής πρώην σύντροφός του

xeiropedes_andras_arthro
Σχεδόν δυο μήνες κράτησε η αποθεραπεία ενός 38χρονου Βούλγαρου που είχε βρεθεί αιμόφυρτος στη Μεσσηνία στις 2 Σεπτεμβρίου, μετά από επίθεση που είχε δεχθεί, αλλά οδηγήθηκε στην φυλακή καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ληστεία στην πατρίδα του!

Όλα ξεκίνησαν την 1η Σεπτεμβρίου, όταν οι συγγενείς του 38χρονου κατήγγειλαν την εξαφάνισή του στους αστυνομικούς του τμήματος Γαργαλιάνων. Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, ο αλλοδαπός βρέθηκε την επόμενη ημέρα βαριά τραυματισμένος στο παλιό νταμάρι της περιοχής και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι τα τραύματά του στο κεφάλι προκλήθηκαν από χτυπήματα που του είχε καταφέρει με μια πέτρα η 26χρονη ομοεθνής πρώην σύντροφός του, μετά από διαπληκτισμό που είχαν όταν συναντήθηκαν στο λατομείο. Μαζί με την δράστιδα, ήταν ένας 29χρονος ομοεθνής τους, όμως είχε φύγει όταν η νεαρή χτύπησε τον 38χρονο.

Ο τραυματίας είχε διακομιστεί αρχικά στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, αλλά λόγω της σοβαρότητας των κρανιογκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύτηκε στην εντατική. Πλέον, έχει αποθεραπευτεί και την περασμένη Πέμπτη πήρε εξιτήριο, όμως συνελήφθη επειδή η 26χρονη και ο 29χρονος τον είχαν καταγγείλει για αρπαγή. Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Κυπαρισσίας, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Κλείσιμο
Ωστόσο, κατά την διάρκεια της προανάκρισης που έγινε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος για τα δυο περιστατικά, αποκαλύφθηκε ότι ο 38χρονος διώκεται από τις αρχές της Βουλγαρίας κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας έδωσε εντολή να κρατηθεί, ώσπου να αποφασιστεί η έκδοσή του.




Ειδήσεις σήμερα:

Europa League: «Σφυριά» του Ολυμπιακού στη Γουέστ Χαμ, ήττες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Δείτε τα γκολ

Eίμαι κάτι καινούργιο στην Ελλάδα, μαύρος που τα «χώνει» και βαστάει κομπολόι, λέει ο τράπερ Νέγρος του Μοριά

Θεσσαλονίκη: «Ο φίλος της μου έλεγε ότι ζούσαν στην Κέρκυρα και τώρα μου τη στέλνουν νεκρή» λέει ο πατέρας της 24χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης