Ηράκλειο: Γρονθοκόπησε τη σύζυγό του - Την βρήκαν τραυματισμένη οι αστυνομικοί

Ηράκλειο: Γρονθοκόπησε τη σύζυγό του - Την βρήκαν τραυματισμένη οι αστυνομικοί

Η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του

Peripoliko_43_2
Μπροστά σε ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βρέθηκε το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας στο Ηράκλειο, όταν δέχθηκε καταγγελία από μια 63χρονη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της την κακοποίησε.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η γυναίκα, ο 68χρονος σύζυγός της την γρονθοκόπησε και την απείλησε. Ωστόσο, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την δίωξή του. Παρ' όλα αυτά, ο 68χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς με αυτεπάγγελτη παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών, για τις οποίες θα δικαστεί από το Αυτόφωρο.

Πήγαιναν για συμπλοκή

Έτοιμοι για συμπλοκή ήταν τρεις ενήλικοι Έλληνες και ένας 17χρονος που συνελήφθησαν στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., το βράδυ της Δευτέρας, καθώς κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ένα λαστιχένιο κλομπ που είχε τέσσερις μεταλλικές βέργες στο εσωτερικό του, ένας μεταλλικός σωλήνας και ένα μεταλλικό ρόπαλο.

Μαζί αυτά, κατασχέθηκαν και τρία γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών, ενώ η Ασφάλεια ερευνά για ποιο σκοπό ήταν οπλισμένοι.

Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: «Η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση, αλλά ομάδα απελευθερωτών» - Ακυρώνει την επίσκεψη στο Ισραήλ

Διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές: Πώς θα γίνεται ο έλεγχος με το νέο σύστημα

Ισραήλ: Στο «φως» βίντεο που δείχνει τη στιγμή της απαγωγής 23χρονου από τρομοκράτες της Χαμάς στο φεστιβάλ μουσικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης