Στουτγκάρδη: Παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς μπροστά σε 2.500 Ελληνόπουλα για την 28η Οκτωβρίου

Στουτγκάρδη: Παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς μπροστά σε 2.500 Ελληνόπουλα για την 28η Οκτωβρίου

Μαθητές παρελαύνουν με παραδοσιακές στολές ενόψει της 28ης Οκτωβρίου

tsoliadesstutgardi
Περίπου 2.500 ελληνόπουλα παρέλασαν στους δρόμους της Στουτγκάρδης, ενόψει της 28ης Οκτωβρίου ενώ σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης στη Γερμανία, οι Έλληνες που παρακολούθησαν την παρέλαση ήταν 20.000.

Με προεξάρχουσα την Προεδρική φρουρά, άγημα της οποίας βρέθηκε στην πόλη της Γερμανίας, απότισαν φόρο τιμής για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha παρουσίασε πλάνα στα οποία φαίνονται οι μαθητές να φορούν ελληνικές παραδοσιακές στολές.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwet1lxq0os1)


Κλείσιμο
Οι συμμετέχοντες σύλλογοι ήταν 76 ενώ παρόντες ήταν 8 Έλληνες βουλευτές, ένας Έλληνας ευρωβουλευτής και ο πρώτος δήμαρχος Στουτγάρδης. Επίσης, μεταξύ των επισήμων ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού Ιωάννης Χρυσουλάκης, η πρέσβυς του Βερολίνου Μαρία Μαρινάκη, η πρόξενος Στουτγκάρδη Μαρία Κεχρή, εκπρόσωποι της Μητρόπολης Γερμανίας και απόγονοι από τον Όμιλο Αγωνιστών του 1821. Διοργανωτής ήταν η Ομογένεια Γερμανίας e.V..

Ειδήσεις σήμερα:

Δεν θυμάμαι τι έγραφα, ήμουν 24 ετών, λέει τώρα ο Κασσελάκης για τα παλιά άρθρα με απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και μειώσεις μισθών

Ζωγράφου: Γης μαδιάμ τα έκαναν οι κουκουλοφόροι στην Πανεπιστημιούπολη - Ένας τραυματίας αστυνομικός και 4 καμένα οχήματα από τα επεισόδια

Δημογραφικό: Ο Συνταγματάρχης με τα 11 παιδιά μιλά για την ευτυχία της μεγάλης οικογένειας - «Μας λένε θεότρελους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης