Αστυνομία: Viral η γυναίκα που χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ για να πει «ευχαριστώ»

Αστυνομία: Viral η γυναίκα που χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ για να πει «ευχαριστώ»

Η καθηγήτρια χορού ανέβασε το βίντεο με αφορμή την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς γιόρταζε ο προστάτης της Άγιος Αρτέμιος

gada_zeimpekiko_xr
Παντού στα social media -και ειδικά στο TikTok- είναι τις τελευταίες ημέρες μία χορογράφος από την Αθήνα που θέλησε να πει με τον δικό της τρόπο «ευχαριστώ» στην Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, στις 20 Οκτωβρίου ήταν η Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς γιόρταζε ο προστάτης της Άγιος Αρτέμιος, με τη νεαρή χορεύτρια να πηγαίνει έξω από την ΓΑΔΑ και να χορεύει ζεϊμπέκικο και όπως η ίδια λέει με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστεί την ΕΛ.ΑΣ. για την προσφορά της. 

Το βίντεο αναρτήθηκε στην πλατφόρμα του TikTok και έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα. «Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ένα ευχαριστώ για την προσφορά της στην κοινωνία και την πατρίδα μας!» είπε και ξεκίνησε τον χορό μπροστά από το κτίριο υπό το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη «Μα Εγώ Είμαι Έλληνας».


Δείτε το βίντεο:


Κλείσιμο
Το παράδοξο ωστόσο σε όλο αυτό είναι ότι δεν ήταν «Παγκόσμια Ημέρα για την Αστυνομία», αλλά ότι γιόρταζε ο προστάτης του Σώματος, ο Μεγαλομάρτυρας Άγιος Αρτέμιος. Παρά την παρανόηση πάντως, η Βάνια κατάφερε να συγκεντρώσει 24,7 χιλιάδες like, με κάτι περισσότερο από μισό εκατομμύριο προβολές σε λίγα 24ωρα.

Πάντως η ίδια είναι δημιουργός περιεχομένου τόσο στο TikTok, όσο και στο Instagram ανεβάζοντας συχνά βίντεο από την σχολή στην οποία δουλεύει.

Δείτε περισσότερα βίντεο:

@vaniaapost

Για τους haters…σας αρέσει το περπάτημά μου;😏😉 zzeimpekikozzeimpekikodancezzeibekikozzeibekikodanceddanceggreekggreekdanceggreecehhasapikoffyffyptthessalonikiaathensaathensvibeccyprusζζειμπέκικοζζεϊμπέκικοςχορόςχχορόςχχασάπικοθθεσσαλονίκηααθήνακκύπροςvvaniaapostolidouviral

♬ Crazy in Love - Beyoncé,Jay-Z



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Θα μπούμε στη Γάζα» - Το Ισραήλ εντείνει τους βομβαρδισμούς - Οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους

Ζωγράφου: Γης μαδιάμ τα έκαναν οι κουκουλοφόροι στην Πανεπιστημιούπολη - Ένας τραυματίας αστυνομικός και 4 καμένα οχήματα από τα επεισόδια

Δημογραφικό: Ο Συνταγματάρχης με τα 11 παιδιά μιλά για την ευτυχία της μεγάλης οικογένειας - «Μας λένε θεότρελους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης