Συνέλαβαν φυγόποινους σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο

Συνέλαβαν φυγόποινους σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

astynomia
Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε ένας Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο τα ξημερώματα της Τρίτης στην Πάτρα και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία είχε καταδικαστεί για κλοπή, απάτη και ενδοοικογενειακή βία.

Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που έδωσε εντολή να μεταχθεί σε κατάστημα κράτησης όπου θα εκτίσει την ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τεσσάρων μηνών, η οποία του είχε επιβληθεί με την καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών.

Άλλος ένας φυγόποινος συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, το πρωί της Τρίτης καθώς, από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή, η οποία είχε εκδοθεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ευρυτανίας. Πρόκειται για έναν 38χρονο Έλληνα ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών ετών κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου στον οποίο παραπέμφθηκε διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Σε περιοχή του Πύργου, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για κλοπή, απειλή, φθορά και παράνομη βία, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου.

Κλείσιμο
Βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί από την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στην Άρτα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά παράτυπων μεταναστών. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, που διέταξε τη μεταγωγή του στην Ηγουμενίτσα για να απολογηθεί.


Βαθαίνει η κόντρα Κωνσταντοπούλου-Χουρδάκη: «Μου ζητήθηκε να συμφωνήσω να παραδώσω την έδρα»

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ: Σήμερα ο γάμος του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη

Σούπερ μάρκετ: Αυξημένος 9,8% ο τζίρος στο οκτάμηνο - Κερδίζει έδαφος η ιδιωτική ετικέτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης