Θύμα ενός τραγικού «παιχνιδιού» της μοίρας φαίνεται πως έπεσε το 8χρονο παιδί το οποίο χθες το βράδυ τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα που δέχθηκε ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στο Ζεφύρι.
Όπως καταγγέλλει η μητέρα του, η οποία είδε με τα μάτια της το παιδί να ξεψυχάει μετά το «γάζωμα» των δολοφόνων, δράστης φέρεται να είναι ο νονός του ανήλικου και πρώην οικογενειακός φίλος με τον οποίο είχαν ανοίξει βεντέτα.
Η τραγική μητέρα σε κατάσταση σοκ περιγράφει στο protothema.gr τα δραματικά δευτερόλεπταμέσα στα οποία οι δύο δράστες πήραν τη ζωή από το αγγελούδι της.
«Τους είδα όλους. Δύο ήταν. Πέρασαν από εδώ μια φορά και εγώ κατάλαβα. Πήρα τα μωρά, τα έβαλα μέσα. Και μετά πάλι βγήκα έξω και ήρθε το μωρό κοντά μου. Και μετά κατέβηκαν αυτοί κάτω, έριξαν πάνω μας κατευθείαν. Καραμπίνα και πιστόλι είχαν. Πολλοί πυροβολισμοί, χαμός», αναφέρει αρχικά.
«Το παιδί το βρήκε στο μάτι. Το πήραν στο μάτι. Πρέπει να μπουν μέσα οι δολοφόνοι. Φασαρίες έχουμε, πολλές φορές να μπούν μέσα. Βρήκαν το γιο μου να σκοτώσουν. Και το βάφτισαν και το σκότωσαν. Οι ίδιοι το βάφτισαν, οι ίδιοι το σκότωσαν», λέει στη συνέχεια με λυγμούς η μητέρα του 8χρονου ενώ δίπλα της ο πατέρας του ανήλικου θύματος μοιρολογεί για το χαμό του γιου του έχοντας στην αγκαλιά τον μικρό αδελφό του 8χρονου. «Ήρθαν να μας σκοτώσουν» ακούγεται να λέει ο τραγικός πατέρας και ζητά Δικαιοσύνη για το χαμό του γιου του.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.