Γύρισαν στο σπίτι τους και βρήκαν μέσα τους διαρρήκτες

Γύρισαν στο σπίτι τους και βρήκαν μέσα τους διαρρήκτες

Οι δράστες «άρπαξαν» κοσμήματα και το έσκασαν

diarriktes_spition14
Φοβήθηκαν ακόμη και για τη ζωή τους ένα ζευγάρι και τις δύο ανήλικες κόρες τους, όταν επέστρεψαν από φιλική επίσκεψη στη μονοκατοικία τους στην περιοχή της Μεσαράς και βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις κουκουλοφόρους που είχαν εισβάλει παραβιάζοντας τη μπαλκονόπορτα.

Οι άγνωστοι δράστες, που είχαν κάνει άνω- κάτω το σπίτι αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή, δεν τους πείραξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας στα γύρω χωράφια, παίρνοντας όμως μαζί τους τα κοσμήματα που είχαν βρει σε ένα από τα δωμάτια. Το ζευγάρι ειδοποίησε την Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Ταυτοποίησαν τους δράστες δυο διαρρήξεων

Ένα ζευγάρι Ελλήνων ταυτοποιήθηκε ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας ως δράστες της κλοπής που έγινε τις τελευταίες ημέρες σε μια μονοκατοικία στην πόλη της Άρτας, στην οποία εισέβαλαν από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και άρπαξαν κοσμήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας 2.500 ευρώ. Παράλληλα, εξιχνιάστηκε άλλη μια διάρρηξη σε ένα διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην πόλη της Άρτας και ταυτοποιήθηκε ένας αλλοδαπός που παραβίασε την πόρτα και άρπαξε 700 ευρώ. Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Στα όρια του αυτοφώρου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, ο οποίος τρύπωσε το μεσημέρι της Τετάρτης σε ένα σπίτι στην πόλη της Λάρισας και άρπαξε ένα τσαντάκι που περιείχε 1.400 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και ένα κλειδί αυτοκινήτου. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο στρατός του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας: Βρήκαν πτώματα ισραηλινών αγνοουμένων στις πρώτες χερσαίες επιχειρήσεις

Στις κάλπες αύριο οι πολίτες - Αναλυτικά οι δήμοι και οι περιφέρειες που πάνε σε β' γύρο

Αντζελίνα Τζολί: Αναμένεται να βρεθεί στον Πύργο Ηλείας την Κυριακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης