Στο Β’ γύρο τωναυτοδιοικητικών εκλογών, δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου μόνο τα σχολεία των δήμων της Αττικής, που δεν εξελέγη δήμαρχος. Τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν κανονικά.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας κατά την πρώτη Κυριακή 8 Οκτωβρίου, αναμένεται να μην λειτουργήσουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στους ακόλουθους δήμους, όπου θα λάβει χώρα ο Β’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών:
• Αθηναίων
• Αγίας Παρασκευής
• Αγίου Δημητρίου
• Αιγάλεω
• Βύρωνος
• Δάφνης – Υμηττού
Κλείσιμο
• Διονύσου
• Ζωγράφου
• Ηλιουπόλεως
• Ιλίου
• Καισαριανής
• Λυκόβρυσης – Πεύκης
• Νέας Ιωνίας
• Νέας Σμύρνης
• Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
• Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη
• Παιανίας
• Παπάγου – Χολαργού
• Πεντέλης
• Περάματος
• Πετρουπόλεως
• Ραφήνας – Πικερμίου
• Φιλοθέης – Ψυχικού
• Χαϊδαρίου
• Χαλανδρίου
Επιπλέον, δεν θα λειτουργήσουν τις ίδιες ημερομηνίες, τα σχολεία στις ακόλουθες Περιφέρειες:
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.