Το ξύλο στην ανήλικη κόρη τους έστειλε στα κρατητήρια ένα ζευγάρι από τη Λάρισα, καθώς η 13χρονη ενημέρωσε τον διευθυντή του Γυμνασίου όπου φοιτά και εκείνος κατήγγειλε τους γονείς στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του τοπικού αστυνομικού τμήματος.
Στο σχολείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι πήραν κατάθεση από τον γυμνασιάρχη και τη μαθήτρια, που υπέβαλε καταγγελία σε βάρος των γονέων της υποστηρίζοντας ότι την χτύπησαν στο πρόσωπο και τον λαιμό προκαλώντας της σημάδια, με την ιατροδικαστική εξέταση να επιβεβαιώνει ότι ξυλοκοπήθηκε.
Οι δύο γονείς συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», ο δικαστικός λειτουργός τους όρισε δικάσιμο και τους άφησε ελεύθερους με προφορική εντολή.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.