Στην τελετή παραχώρησης του πλοίου γενικής υποστήριξης «Περσέας» από τον κ. Π. Λασκαρίδη στο Πολεμικό Ναυτικό θα παραστεί, αύριο, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στο ναύσταθμο Σαλαμίνας.
Τον υπουργό θα συνοδεύουν ο αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι