Στη φυλακή φυγόποινος με καταδίκη για ληστεία

Στη φυλακή φυγόποινος με καταδίκη για ληστεία

Οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα εκτίσει την ποινή στην οποία έχει καταδικαστεί καθώς η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει

filaki_1
Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών για ληστεία, εκκρεμούσε σε βάρος ενός Έλληνα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στον Πύργο, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα εκτίσει την ποινή στην οποία έχει καταδικαστεί, καθώς η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει.

Φυγόποινος είχε δυο καταδίκες
Τον δρόμο για την φυλακή έδειξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κιλκίς σε έναν φυγόποινο Έλληνα που συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης σε περιοχή του Κιλκίς, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας και διαπιστώθηκε πως σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για πλαστογραφία και μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο, με τις οποίες του επιβλήθηκαν ποινές κάθειρξης επτά ετών και φυλάκισης 15 μηνών.

* Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών.

Κλείσιμο
* Στο Μεσολόγγι, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου για ενδοοικογενειακή βία με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

* Στην Κέρκυρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν στην σύλληψη ενός Έλληνα αφού σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας για κλοπή, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι θα δουν αυξήσεις έως τα τέλη του έτους - Τι πρέπει να ξέρουν δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι


Δείτε βίντεο: Ομοβροντία ρουκετών από τη Γάζα στο Ισραήλ, μία νεκρή - Εικόνες καταστροφής σε Τελ Αβίβ και
Ιερουσαλήμ


Οι διάλογοι που «έκαψαν» το κύκλωμα ελληνοποιήσεων με τους αστυνομικούς - Η σύνδεση με τους «Vor V Zakone»


Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης