Άγιος Παντελεήμονας: Με ανοιχτό τραύμα, λαμβάνει αντιβίωση η 45χρονη - Πότε θα χειρουργηθεί

Άγιος Παντελεήμονας: Με ανοιχτό τραύμα, λαμβάνει αντιβίωση η 45χρονη - Πότε θα χειρουργηθεί

Στο πλευρό της 45χρονης στο «Γεννηματάς» βρίσκεται η 14χρονη κόρη της - Τι λέει φίλη της γυναίκας που έχει τραυματιστεί - Πηγές του νοσοκομείου σημειώνουν πως η οικογένεια είναι ενημερωμένη πως θα χειρουργηθεί την Τετάρτη

agios-pantelehmonas-arthrou2
Στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύματα στα πλευρά και στο χέρι συνεχίζει να νοσηλεύεται η 45χρονη γυναίκα από τη Γεωργία, η οποία τα ξημερώματα της Κυριακής είδε τον σύζυγό της να πέφτει νεκρός από το όπλο του 74χρονου μέσα στο διαμέρισμά τους στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η άτυχη γυναίκα μπήκε μπροστά για να σώσει την κόρη της, την ώρα που ο ηλικιωμένος, σε κατάσταση μέθης, σήκωνε το 9άρι πιστόλι του, ουρλιάζοντας ότι του είχαν ρίξει κάτι «περίεργο» στο ποτό. Στο πλάι της 45χρονης βρίσκεται η 14χρονη κόρη της που απευθύνει κραυγή αγωνίας, ώστε η μητέρα της να μπει άμεσα στο χειρουργείο, καθώς από χθες παραμένει με τα αίματα στο χέρι. 

Πηγές από το νοσοκομείο 
επισημαίνουν πως η 45χρονη βρίσκεται υπό στενή, ιατρική παρακολούθηση από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Γεννηματάς και αφού λάβει την απαραίτητη, φαρμακευτική αγωγή θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Την ίδια ώρα οι ίδιες πηγές πληροφορούν πως η γυναίκα έχει ανοιχτό τραύμα και λαμβάνει αντιβίωση, οπότε ακολουθείται το πρωτόκολλο και κατά συνέπεια αναμένεται να χειρουργηθεί την Τετάρτη, κάτι το οποίο έχει γνωστοποιηθεί από το ιατρικό προσωπικό.

Την ίδια ώρα, φίλη της 45χρονης από την Γεωργία αναφέρει στο protothema.gr πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο, πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τραύμα από τη σφαίρα.

«Εγω δεν έμαθα κάτι στην αρχή, δεν με ειδοποίησε κανείς. Μόλις το είδα στο Ίντερνετ, πήρα τηλέφωνο μια φίλη μας, από το ίδιο χωριό, και μου είπε τι έγινε. Η γυναίκα είναι τόσες ώρες στο νοσοκομείο, δεν την χειρουργούν και είναι στο κρεβάτι. Είναι εκεί η μικρή και μια φίλη της και μου λένε ότι περιμένει ακόμα, χωρίς να την έχουν καθαρίσει και πονάει. Εγώ έμαθα πως σε αυτόν δεν του είπαν να έρθει σπίτι. Είχε γιορτή το παιδί και είχαν βγει. Και μετά, μπήκε ο άλλος στο σπίτι και έκανε αυτό το κακό» λέει η Ντιάνα για το άγριο φονικό στην οδό Μύρων.


Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται πάνω από 700 κάμερες της Αστυνομίας στην Αττική - Αυστηροποιείται το πλαίσιο για άδειες όπλων

Αστυνομικός βίαζε και εξέδιδε αλλοδαπή για τουλάχιστον δύο χρόνια


Διώξεις για πλημμέλημα για τους 87 συλληφθέντες στη Νέα Ιωνία




Περιφερειακές
 & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης