Συλλήψεις φυγόποινων σε διάφορες περιοχές της χώρας

Συλλήψεις φυγόποινων σε διάφορες περιοχές της χώρας

Συλλήψεις σε Βόλο, Γαστούνη Ηλείας, Κιλκίς και Πειραιά

arrest2
Στη σύλληψη ενός Έλληνα προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο Βόλο, καθώς διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δυο ετών για κλοπή από κοινού. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που θα αποφασίσει αν θα εκτίσει την ποινή.

Στη Γαστούνη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων Ηλείας μια Ελληνίδα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών για απάτη, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Στο Κιλκίς είχε καταδικαστεί για περίπτωση κλοπής, σε μια περιοχή του Αγρινίου εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έναν 45χρονο και προχώρησαν στην σύλληψή του την Παρασκευή. Σε βάρος του φυγόποινου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Στον Πειραιά καταδικάστηκε για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, αλλά συνέχισε να το ασκεί στην Πάτρα ένας Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς του Γ’ τμήματος της πόλης. Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Το PKK ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στην Άγκυρα

«Καμπανάκι» Καρύδη: Να γίνουν έλεγχοι και στα άλλα έργα Καλατράβα - Να μείνει κλειστό για τουλάχιστον έναν χρόνο το ΟΑΚΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 28χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Σταυρούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης