Βανδαλισμούςπροκάλεσαν άγνωστοι στο Γυμνάσιο – Λύκειο Κύμης στην Εύβοια.
Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου (30/09) έκπληκτοι έμειναν κάτοικοι της περιοχής που περνούσαν έξω από το σχολείο και είδαν έναν κάδο απορριμμάτων να είναι τοποθετημένος πάνω στην μπασκέτα στον εξωτερικό χώρο του σχολείου.
Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης και διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Η τοπική κοινωνία καταδικάζει σύσσωμη τους βανδαλισμούς στο Γυμνάσιο – Λύκειο Κύμης και όπως λένε χαρακτηριστικά στο evima.gr: «Το γήπεδο στον προαύλιο χώρο του σχολείου είχε φτιαχτεί πέρυσι από τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Δημά και είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες τέτοιες πράξεις».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.