Μεσολόγγι - «Δύσκολο να παραιτηθείς από το μόνο πράγμα που επιθυμείς»: Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης

Μεσολόγγι - «Δύσκολο να παραιτηθείς από το μόνο πράγμα που επιθυμείς»: Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης

Μητέρα δύο παιδιών η αδικοχαμένη καθαρίστρια στο κρεοπωλείο - Μπροστά στα μάτια της κόρης της το φρικτό δυστύχημα - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

messologi_50xroni_xr
Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου της 50χρονης που διαμελίστηκε καθαρίζοντας κρεατομηχανή σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι, και μάλιστα μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης είναι η τελευταία ανάρτηση που έκανε η αδικοχαμένη 50χρονη γυναίκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσεις λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο. Όπως είχε γράψει στην αλβανική γλώσσα: «Είναι δύσκολο να περιμένεις κάτι, το οποίο μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να παραιτηθείς, αν αυτό είναι το μόνο πράγμα που επιθυμείς».

Η ανάρτηση:

lubiana8172


Κλείσιμο
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών, προχώρησε στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου μέσα στο οποίο έχασε την ζωή της η 50χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια.

Πώς έγινε το φρικτό δυστύχημα

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 50χρονη πήγε κάποια στιγμή να καθαρίσει μία μηχανή κρέατος και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αρχικά εγκλωβίστηκε το κεφάλι της. Στην συνέχεια, επιχειρώντας η 50χρονη να απεγκλωβιστεί, πιάστηκε στην μηχανή του κρέατος και το χέρι της.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβιστεί η γυναίκα, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.

Σε σοκ βρίσκεται η μητέρα της. «Στις 9 την πήραν να πάει για δουλειά και στις 10 ήρθε το μαντάτο» είπε σε άτομο του περιβάλλοντός της. Την ίδια ώρα, οι συγγενείς της προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε το δυστύχημα. «Καθάριζαν η κόρη της μπροστά και η μητέρα στην κουζίνα. Το κορίτσι κάποια στιγμή άκουσε φωνές. Έτρεξε και είδε τη μάνα της σε αυτήν την κατάσταση», δήλωσε στο protothema.gr συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας.

Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με άτομα που τη γνώριζαν, δούλευε μαζί με την κόρη της από το πρωί μέχρι το βράδυ και καθάριζαν μαγαζιά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 21:00, όταν η γυναίκα με την κόρη της, που εργάζονταν στην καθαριότητα καταστημάτων, πήγαν στο κρεοπωλείο για να κάνουν τη δουλειά τους.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η γυναίκα καθάριζε τη μηχανή, όταν από κάποιο λάθος, τα μαλλιά της πιάστηκαν, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού της ολοκληρώθηκε με μεγάλη δυσκολία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

«Βγήκε η κόρη της στον δρόμο και φώναζε “βοήθεια”» αναφέρουν άτομα που βρίσκονταν εκεί. Ένας περαστικός μπήκε στο κατάστημα και διαπίστωσε τη φρίκη που είχε συμβεί. Το κορίτσι στη συνέχεια άρχισε να ουρλιάζει, μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί μπροστά στα μάτια της, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Η ίδια και ο 10χρονος αδερφός της, από χθες τα ξημερώματα βρίσκονται σε συγγενικό σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.

Προανακριση για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ Μεσολογγίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Εκτός ελέγχου ο Μπέος στον Βόλο - Ξυλοφορτώνει πλημμυροπαθή που τον έβρισε

Θρήνος στο Μεσολόγγι για τη γυναίκα που διαμελίστηκε ενώ καθάριζε κρεατομηχανή

Νέοι στη Σουηδία εκλιπαρούν συμμορίες να κάνουν φόνους με συμβόλαια θανάτου - Ο στρατός στους δρόμους για να βάλει τάξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης