Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου (30/09) ένα δίχρονο παιδάκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thestival.gr, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το παιδάκι έπεσε στο κενό από μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Ούλωφ Πάλμε, στην περιοχή της Νεάπολης.
Αμέσως στήθηκε “γέφυρα σωτηρίας” από την ΕΛ.ΑΣ. για την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά του δίχρονου παιδιού στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».
Συγκεκριμένα, στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το παιδάκι. Περιπολικά της αστυνομίας μαζί με δικυκλιστες αστυνομικούς των ομάδων ΔΙΑΣ και Ζήτα «άνοιξαν» τον δρόμο, ώστε το ασθενοφόρο που μετέφερε το παιδάκι να φτάσει γρήγορα και με ασφάλεια στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρο Τσαϊρίδη, το ασθενοφόρο έφτασε από τη Νεάπολη στο Ιπποκράτειο μέσα σε 10 λεπτά.
"Σε μια εποχή που το κύρος του σώματος πλήττεται από περιστατικά επίορκων, οι αστυνομικοί που επιχειρούν στο πεδίο δίνουν καθημερινά τα διαπιστευτήρια τους Πτώση ανηλίκου 2μιση ετών από μπαλκόνι 1 ου ορόφου Άμεσα πληρώματα περιπολικών μαζί με ομάδες Δίας και Ζ έχτισαν αλυσίδα δημιούργησαν αλυσίδα ζωης Από Ούλοφ Πάλμε Νεάπολη στο Ιπποκράτειο μέσα σε 10 λεπτά Συγχαρητήρια !!! Αυτή είναι η αστυνομία που όλοι θελουμε Δίπλα στον πολίτη Για τον πολίτη”, έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Τσαϊρίδης.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.