Μελίνα Παρασκάκη: Η συγκινητική μαντινάδα του πατέρα της - Σήμερα θα έκλεινε τα 12

Μελίνα Παρασκάκη: Η συγκινητική μαντινάδα του πατέρα της - Σήμερα θα έκλεινε τα 12

Η κατηγορούμενη για την υπόθεση του θανάτου της αναισθησιολόγος καταδικάστηκε την Δευτέρα

melina_paraskaki
Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Μελίνας Παρασκάκη, η οποία το 2015 άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο μετά από εγχείριση ρουτίνας.

Με αφορμή το γεγονός ότι αν δεν είχε χάσει τη ζωή της με τόσο άδικο τρόπο η Μελίνα σήμερα θα έσβηνε τα 12 κεράκια, ο πατέρας της Μανώλης έγραψε μια συγκινητική μαντινάδα στο Facebook.

«Σήμερα στα γενέθλια/ τι δώρο να σου κάνω…/ Πού’ναι το σπίτι σου μικρό/ μ´ένα Σταυρό απάνω» έγραψε ο πατέρας της Μελίνας Παρασκάκη.

Δείτε τη μαντινάδα:

MANTINADA-MELINA


Στη δίκη για την υπόθεση η αναισθησιολόγος, η οποία είναι εξαδέλφη του Παύλου Πολάκη, κρίθηκε ένοχη κατά πλειοψηφία.

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης της επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή. Την ενοχή της είχε προτείνει και η Εισαγγελέας ενώ της αναγνωρίστηκαν δύο ελαφρυντικά, αυτό του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

«Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, αν και καμιά φορά χρειάζεται να επιμείνουμε λίγο παραπάνω» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο πατέρας της Μελίνας, Μάνος.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο συνήγορος της οικογένειας Παρασκάκη, Γιώργος Κοκοσάλης ανέφερε ότι «επιτέλους, μετά από 8 χρόνια, δικαιώνεται η μνήμη της Μελίνας».

Η αναισθησιολόγος του Βενιζελείου κατηγορήθηκε ότι δεν τήρησε αυστηρά το ισχύον πρωτόκολλο κατά τη διαδικασία της αφύπνισης και της αντιμετώπισης της αλλεργικής αντίδρασης που παρουσίασε η 4χρονη Μελίνα, με επίμονο βφρογχόσπασμο, υπόταση και βραδυκαρδία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα, η γιατρός φέρεται να χορήγησε ενδομυϊκώς με υπερβολικά ταχεία έγχυση και εφάπαξ δόση 200 Mgr αδρεναλίνης, ενώ δεν χορήγησε άμεσα, εντός των πρώτων 5 λεπτών, ως όφειλε, τις κατάλληλες βρογχοδιασταλτικές ουσίες, γεγονός που πυροδότησε αλυσιδωτή έκπτωση πολλαπλών οργάνων, πνευμονικό οίδημα και καρδιογενή καταπληξία.

Ειδήσεις σήμερα:

«Περιμένουμε τον Κασσελάκη στον Βόλο, να πάρει μαζί και τον Τάιλερ και να πιάσουν τα φτυάρια» λέει ο Μπέος

Ρίχνει γέφυρες ο Κασσελάκης μετά τα φίλια πυρά και τις δημοσκοπήσεις

«Το να πηγαίνεις σε εκκλησία ενώ είσαι σκ@@@υχος δεν σε κάνει καλό χριστιανό» - Η οργισμένη απάντηση της Τούνη γιατί η βάφτιση έγινε εκτός ναού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης