Πτολεμαΐδα: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 5χρονο παιδί στο δρόμο
Μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας - Υπάρχει Νηπιαγωγείο στην περιοχή
Τροχαία ατύχημα με θύμα παιδάκι ηλικίας περίπου 5 ετών αημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/09) στην πόλη της Πτολεμαΐδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-ptolemeos.gr, διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε το άτυχο παιδάκι, το οποίο εγκατέλειψε στο σημείο, χωρίς να κάνει καμία ενέργεια για να δει αν είναι καλά ή χρειαζόταν τις πρώτες βοήθειες.
Το παιδί, ηλικίας 4-5 ετών, ήταν με τη μητέρα του τη στιγμή που συνέβη το ατύχημα επί της οδού Καυκάσου. Σημειώνεται ότι στο σημείο υπάρχει νηπιαγωγείο.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου και του γίνονται εξετάσεις, ενώ η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο με παράσυρση ανηλίκου και εγκατάλειψη.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»