Φωκίδα: «Πάρε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει» - Τι είπε ο 38χρονος στον βοσκό που τον εντόπισε

Φωκίδα: «Πάρε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει» - Τι είπε ο 38χρονος στον βοσκό που τον εντόπισε

Ο 38χρονος ομολόγησε πως σκότωσε τον πατέρα του - Ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκε πρώτος ο 65χρονος

voskos-fokida
Στην ορεινή Φωκίδα εντοπίστηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης (26/9) ο 38χρονος από την Άρτα που αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη μαζί με τον 65χρονο πατέρα του.

Ο 38χρονος εντοπίστηκε χωρίς τον πατέρα του και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που ο 65χρονος βρίσκονταν νεκρός. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι διαπληκτίστηκε μαζί του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την Άρτα και τον σκότωσε χτυπώντας τον με πέτρες.

Οι αστυνομικοί νωρίτερα, είχαν εντοπίσει το μαύρο αυτοκίνητο και έτσι ξεκίνησαν να ερευνούν την ευρύτερη περιοχή μέχρι και τα ορεινά χωριά της Φωκίδας.

Φωκίδα: Φέρεται να ομολόγησε ο 38χρονος ότι σκότωσε τον πατέρα του-Δείτε πρώτες εικόνες.


«Πάρε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει»

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 38χρονος τα τελευταία 3 εικοσιτετράωρα κινούνταν με το αυτοκίνητο στην περιοχή, έως ότου έμεινε από καύσιμα. Μετά κατέφυγε σε ποιμνιοστάσια με τα πόδια όπου και τελικά εντοπίστηκε.

Μιλώντας στον Alpha, o βοσκός που εντόπισε τον 38χρονο άνδρα, ανέφερε πως φαινόταν εξαντλημένος αλλά σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν να έχει διαπράξει έγκλημα.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvsujfqsbjyx)


«Φοβηθήκαμε ότι ήταν κλέφτης. Του είπαμε "σήκω φύγε θα πάρουμε την Αστυνομία". Τότε μας απάντησε "πάρτε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει". Πήραμε την αστυνομία. Απέξω από τον στάβλο, έχουμε μια περιοχή με συρματόπλεγμα, εκεί τον βρήκαμε. Μας είπε ότι διψάει και πεινάει. Μας είπε η Αστυνομία να τον παρακολουθούμε μη φύγει μέχρι να έρθει. Ήταν ήρεμος, εξαντλημένος, δεν φαινόταν για φονιάς. Εκεί που είναι το μαντρί είναι δύσβατο το μέρος, δεν ξέρω πώς βρέθηκαν εκεί», ανέφερε ο βοσκός.

Το χρονικό

Κλείσιμο
Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη όταν ο 38χρονος τραυματίστηκε μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου του στο δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου. Τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου μετά τις εξετάσεις που έγιναν, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Τον περίμενε ο 65χρονος πατέρας του για να φύγουν μαζί για την Άρτα. Μάλιστα οι γιατροί τού είχαν τοποθετήσει και κολάρο για περισσότερη προστασία. Από κει και μετά τα ίχνη τους εξαφανίστηκαν. Με βάση τα στοιχεία του κινητού στις 2:00 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης έδειχναν ότι κινούταν στην Εθνική Οδό από τις Θερμοπύλες προς την Άμφισσα. Από κει και μετά το στίγμα από το τηλέφωνο του πατέρα δεν εντοπίζεται πουθενά. Αντίθετα το στίγμα από το κινητό του 38χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή της Φωκίδας λίγο πριν τη Ναύπακτο.

Οι αστυνομικοί από τη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα ερευνούσαν ολόκληρη την περιοχή για να εντοπίσουν πιθανό τροχαίο. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Φωκίδας καθώς οι αστυνομικοί είχαν πληροφορία για έναν άντρα που περιφέρονταν στα χωριά μόνος του με ένα μαύρο αυτοκίνητο και φορούσε κολάρο. Τελικά εντόπισαν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια στα ορεινά χωριά εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο.

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Ο 38χρονος ομολόγησε πως σκότωσε τον πατέρα του - Ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκε πρώτος ο 65χρονος

ΣΥΡΙΖΑ: «Οχι» Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη - Αρνήθηκε να αναλάβει ρόλο

Mente Fuerte: Έξαλλος με το σχόλιο της Μπάρκα στη Σολωμού - «Δεν ανοίγουμε το στοματάκι μας χωρίς λόγο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης