«Είναι μεγάλη η θλίψη που αισθανόμαστε όλοι μας για τον χαμό ενός τόσο νέου παιδιού», αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο δήμος Αίγινας.
«Από την πρώτη στιγμή ο δήμος μας συνεργάστηκε με ψυχολόγους για τη στήριξη της οικογένειας, ενώ με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Ζορμπά ζητήθηκε ενίσχυση ειδικών για την ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών του νησιού μας», προσθέτει.
«Πρέπει όλοι μας να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας και να ελαφρύνουμε το βάρος τους. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του», καταλήγει.
Είναι μεγάλη η θλίψη που αισθανόμαστε όλοι μας για τον χαμό ενός τόσο νέου παιδιού.
Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος μας...
Τι συνέβη Σύμφωνα με πληροφορίες του aeginaportal, ο μαθητής της Γ' Γυμνασίου εντοπίστηκε σε ένα δέντρο απαγχονισμένος το μεσημέρι της Παρασκευής, αφού νωρίτερα είχε πάει κανονικά στο σχολείο του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 14χρονος είχε αφήσει σημείωμα στην οικογένειά του που βρέθηκε στο σπίτι του.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία ωστόσο όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.