Αγριογούρουνο τριγυρίζει στο... Χαϊδάρι και οι γάτες «κόβουν βόλτες» δίπλα του - Δείτε βίντεο

Αγριογούρουνο τριγυρίζει στο... Χαϊδάρι και οι γάτες «κόβουν βόλτες» δίπλα του - Δείτε βίντεο

Στον αστικό ιστό του Χαϊδαρίου έφτασε ένα αγριογούρουνο

agriogourouno12
Ένα, σπάνιο περιστατικό καταγράφηκε σε περιοχή του Χαϊδαρίου, όπου ένα αγριογούρουνο έκανε βόλτες κοντά στα σπίτια!

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, το γεγογός δεν... εντυπωσίασε τις γάτες της γειτονιάς, οι οποίες κυκλοφορούν ατάραχες κοντά του.

Δείτε το βίντεο:

Ένας κάπρος σουλατσάρει στο Δαφνί Ο νεαρός αρσενικός έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη συνοικία του Δαφνιού, με το φως της μέρας. Τα βίντεο διέθεσε στην εφημερίδας μας ο Δαφνιώτης Βασίλης Τσίτσος (υποψήφιος δήμαρχος με τους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου). Παρουσιάζουν την απογευματινή εμφάνιση ενός αρσενικού ζώου, που έκανε τη βόλτα του Τέρμα Νικηφόρου Φωκά (και Κομνηνών) δίπλα στον Άγιο Χριστόφορο. Τα αρσενικά αγριογούρουνα ζουν μόνα τους, αντίθετα από τα θηλυκά που ζουν σε ομάδες, μαζί με τα μικρά τους. Οι κάπροι περιφέρονται ψάχνοντας θηλυκές σε οίστρο για να ζευγαρώσουν, πράγμα που ξεκινάει από τις αρχές Σεπτέμβρη. Το αξιοσημείωτο στα βίντεο είναι ο εξεταστικός τρόπος με τον οποίο περιφέρονται γύρω του οι γάτες της γειτονιάς, ενώ το ίδιο είναι απολύτως ήρεμο. Σε κάθε περίπτωση πάντως ισχύουν οι οδηγίες που έχει δώσει το Δασαρχείο Αιγάλεω: Να μην επιδιώκουν οι άνθρωποι να πλησιάσουν τα αγριογούρουνα και να μην τα ταΐζουν. Θυμίζουμε ότι κατά τον περυσινό χειμώνα απομακρύνθηκαν από το Ποικίλο (Κοιλάδα του Δαφνιού, Αφαία, Λίμνη Κουμουνδούρου) περίπου 20 αγριογούρουνα, μετά την παγίδευσή τους σε ειδικά κλουβιά. Μεταφέρθηκαν στην περιοχή του Κιθαιρώνα.

Posted by Χαϊδάρι Σήμερα on Wednesday, September 20, 2023



Ειδήσεις σήμερα

Ήμουν κουρασμένος, θέλω δύο μήνες εξάσκηση στα ελληνικά, λέει τώρα ο Κασσελάκης για το «δικό τους κρατίδιο» για τα Κατεχόμενα

Έφτασε στην Ελλάδα η παραλλαγή «Pirola» του κορωνοϊού – Παγώνη: Ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να προσέχει

Μίνως Μάτσας: «Εζησα κρυμμένος και τώρα βγαίνω στο φως»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης