Θεσσαλονίκη: Καρέ-καρέ η προσπάθεια διάρρηξης αυτόματου πωλητή σε πλυντήριο αυτοκινήτων

Θεσσαλονίκη: Καρέ-καρέ η προσπάθεια διάρρηξης αυτόματου πωλητή σε πλυντήριο αυτοκινήτων

Τέσσερις οι δράστες - «Τι περίμεναν ότι θα πάρουν; 100 ευρώ σε κέρματα;» λέει ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου αυτοκινήτων

diarriksi
Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις των τεσσάρων ανδρών που αποπειράθηκαν να διαρρηξουν έναν αυτόματο πωλητή - κερματοδέκτη σε πλυντήριο αυτοκινήτων της Θεσσαλονίκης, το ξημερώματα της Δευτέρας (18/9), δημοσιεύει το protothema.gr.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης, διακρίνονται καρέ - καρέ οι κινήσεις των τεσσάρων δραστών, που με λοστους, σφυριά κι άλλα διαρρηκτικα εργαλεία, επιχείρησαν να ανοίξουν το μηχάνημα για να αποσπάσουν τα χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Απόπειρα διάρρηξης αυτόματου πωλητή στη Θεσσαλονίκη


Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων και πρόεδρο των Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, Θέμη Κιουρτζή, το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:30 και οι τέσσερις άνδρες που φορούσαν κουκούλες στο κεφάλι και γάντια στα χέρια, κινήθηκαν απευθείας προς το μηχάνημα που είναι τοποθετημένο στο «self service» των πλυντηρίων.

«Μάλιστα, ήρθαν με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο το έκαψαν κιόλας λίγο πιο κάτω», αναφέρει ο κ. Κουρτζής μιλώντας στο protothema.gr και συμπληρώνει ότι οι δράστες χτυπούσαν με μανία το μηχάνημα. «Δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα, όμως τι πίστευαν ότι θα έπαιρναν; 100 ευρώ σε κέρματα; Η ζημιά που έκαναν είναι πολύ μεγαλύτερη», σημειώνει ο κύριος Κιουρτζής.

Όπως λέει στη συνέχεια, το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγράφεται ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή: «Η κατάσταση έχει ξεφύγει καθώς έχουν χτυπήσει σε διάφορες επιχειρήσεις. Έσπασαν μέχρι και πόρτες για να μπούν σε επιχειρήσεις. Είναι δραματική η κατάσταση».

Ειδήσεις σήμερα

Τρομακτικό βίντεο λίγο πριν το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: ΙΧ περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα «ξυστά» από μια μάνα με το παιδί της

Οι νέες «μεταγραφές» Κασσελάκη - Συμμαχίες και… λάσπες στον ΣΥΡΙΖΑ

Απεργία αύριο για το εργασιακό νομοσχέδιο - Ποιοι «κατεβάζουν ρολά», στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης