Πέλλα: Ανάμεσα στα καλαμπόκια έκρυβε φυτεία με 66 χασισόδεντρα

Πέλλα: Ανάμεσα στα καλαμπόκια έκρυβε φυτεία με 66 χασισόδεντρα

Συνελήφθη ο δράστης

xasisodentra23
Όσο ψηλά κι αν ήταν τα φυτά αραβόσιτου που καλλιεργούνταν σε ένα αγροτεμάχιο σε περιοχή της Πέλλας, ήταν αδύνατο να κρύψουν τα... τρίμετρα χασισόδεντρα της εμβόλιμης φυτείας που διατηρούσε ένας Έλληνας, για τις δραστηριότητες του οποίου είχαν ενημερωθεί οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, ο καλλιεργητής εντοπίστηκε στο αγροτεμάχιο όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε συνολικά 66 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως τριών μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του δράστη, ο οποίος συνελήφθη, βρέθηκε και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 653 γραμμαρίων. Σε βάρος του, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πέλλας άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Πατέρας και κόρη καλλιεργούσαν χασισόδεντρα

Μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι τους στη Ρόδο, συνελήφθησαν ένας 71χρονος και η 46χρονη κόρη του οι οποίοι καλλιεργούσαν στην αυλή τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,10 ως 1,90 μέτρου. Ακολούθησε έρευνα και σε ένα δεύτερο σπίτι που διαθέτουν, όπου κατασχέθηκε ένα τσιγαριλίκι. Σε βάρος πατέρα και κόρης σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Ειδήσεις σήμερα

Στις 18:00 το τετ α τετ Μητσοτάκη – Ερντογάν: Χαμηλές προσδοκίες, παρά τη μεταστροφή Ερντογάν

Τον Δεκέμβριο η έκτακτη οικονομική ενίσχυση 100 - 200€ σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά

Αναστάτωση με εικαστικό έργο με 11 σφαγμένα αρνιά στην Παιανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης